Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Opublikowano
comment_37628

Na najnowszej wersji Windowsa 10 mam lekkie, ale częste lagi w GTA Online. Mam 60fps i nagle spadają do 14. Kilka dni temu przed aktualizacją wszystko było okej, ale teraz się zaczęły. Przyznam jest to dość wku****jące. Macie jakieś porady, co by to rozwiązać? Orzeczenie o winie komputera odpada, ponieważ na takich samych ustawieniach grałam jeszcze tydzień temu i wszystko było git majonez. Temperatury są jak najbardziej okej, bo mam 6 wentylatorów w obudowie.

EDIT: Jest też opcja, że to może być wina najnowszych sterowników NVIDIA. 

Edytowane przez Martynka6482

20180821_085052.png

20180821_085131.png

• Odpowiedzi 4
  • Wyświetleń 4,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Musisz usunąć aktualizacje oznaczoną numerem 1803. Spróbuj przez panel sterowania i zakładkę usuwania programów. https://m.windowscentral.com/how-remove-update-kb4103721-windows-10-april-2018-update M

Rekomendowane odpowiedzi