Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_40580

Jakiś rok temu dostalem perma bana w gta 5 , dzisiaj po zalogowaniu na konto nie mialem mozliwosci  ponownego pobrania , gra wyparowala 

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 8,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_40584

Jeżeli kupiłeś na steam. Pewnie miałeś to samo co ja z arma 2 i arma 3,że usunięto ci obie gry nie pamiętam już za co ale mam wiadomość od steama.

• Namo zmienił(a) tytuł na GTA V usunięte z konta Sociaclub
Opublikowano
comment_40592
4 minuty temu, Quality napisał:

Zakup klucza był w pełni legalny nie mam pojęcia dlaczego gra zniknęła 

od tego jest g2aShell co kosztuję 12 zł przy zakupię gry na g2a.

Opublikowano
comment_40595
1 minutę temu, Quality napisał:

Pisałem do g2a ale odpisali , że po takim czasie nic nie mogą zrobić

To czas na zakup nowej kopii.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_40596
1 minutę temu, Quality napisał:

Tego nie wiem

Właśnie, często na G2A wystawiane są klucze kupowane kradzionymi danymi kart. Kiedy proceder wyjdzie na jaw, klucze w ten sposób kupione są wycofywane, dostajesz bana na GTA Online i tracisz grę.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_40597
2 minuty temu, Namo napisał:

Właśnie, często na G2A wystawiane są klucze kupowane kradzionymi danymi kart. Kiedy proceder wyjdzie na jaw, klucze w ten sposób kupione są wycofywane, dostajesz bana na GTA Online i tracisz grę.

podobną sytuację miałem gdy kupiłem arme 2 z g2a na steam to mi zajebali i dostałem wiadomość od steam. 

Edytowane przez MewaKruKru