Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.
comment_40800

Los Santos to miasto jaskrawych świateł, długich nocy i brudnych tajemnic, a w GTA Online: Życie po godzinach będzie jeszcze jaskrawiej, dłużej i brudniej. Legendarny impresario Tony Prince pomoże wam otworzyć i prowadzić klub nocny z prawdziwego zdarzenia, w którym zagrają światowej sławy DJ-e: Solomun, Tale Of Us, Dixon i Black Madonna. Będzie to też doskonała przykrywka dla największej sieci przestępczej działalności w historii San Andreas.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 36.7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowane grafiki

Featured Replies

• Namo zmienił(a) tytuł na Ukryte pojazdy z DLC Życie po godzinach
Opublikowano
comment_41155

Taka broń masowego rażenia pojawiła się w plikach gry po patchu 1.44. 

EjRmjBy.png

Chętnie odpalę godmoda i będę napierdalał tym innych graczy.

Edytowane przez chmielu_psx

• Namo zmienił(a) tytuł na DLC Życie po godzinach w GTA Online
Opublikowano
comment_41160

@chmielu_psx Nie musiałeś przegrzewać serwerów.

Właśnie tego nie robiłem, u mnie też muliło...

Opublikowano
comment_41162

Jakiej katorgi, ja na chwilę wyszedłem i po powrocie już miałem pobrane

Ty może i tak, ja nie.

Ale odpierwiastkuj się od EDM

Ja tylko wyrażam swoją opinię. Spokojnie.

Opublikowano
comment_41185

To by wyjaśniało czemu śmiali się z Viniego na discordzie Absolute

To daj plusika.

Zrzut ekranu 2018-07-24 22.43.06.png

Januszek pewnie zrespił.