Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_42139

Witam. Czemu po dodaniu aktualizacji z klubami nocnymi w melinie z kokainą za sprzedasz mogę dostać max około 320tyś a kiedyś 520tyś mam ją ulepszoną całkowicie. Ma ktoś też taki problem? Proszę o pomoc.

Edytowane przez Ak04

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 8,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_42140

Bo magazyn ma ograniczoną ilość miejsc. Sprzedaj towar z obu miejsc i kup sobie za to słownik.

EDIT: Ewentualnie nie ma bonusu na sprzedaż.

Edytowane przez hfast
dodatkowe wyjaśnienie problemu

Opublikowano
comment_42174
16 godzin temu, Ak04 napisał:

Witam. Czemu po dodaniu aktualizacji z klubami nocnymi w melinie z kokainą za sprzedasz mogę dostać max około 320tyś a kiedyś 520tyś mam ją ulepszoną całkowicie. Ma ktoś też taki problem? Proszę o pomoc.

To nie jest problem , a tak sobie Rockstar ustalił i tak jest.

Opublikowano
comment_42319

Moim zdaniem dlatego że zbyt dużo ludu kupywało pojazdy latające i był dla początkowych graczy rozpiździel bo zauważ powiedzmy te 520 tys by zostało zarobił byś kilka razy tyle i stać by cie było na Hydre i Gracze mieli by z tobą problem więc nom

Wysłane z mojego SLA-L22 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
comment_42320
2 minuty temu, ShizaPL napisał:

Moim zdaniem dlatego że zbyt dużo ludu kupywało pojazdy latające i był dla początkowych graczy rozpiździel bo zauważ powiedzmy te 520 tys by zostało zarobił byś kilka razy tyle i stać by cie było na Hydre i Gracze mieli by z tobą problem więc nom

Co ma Hydra wspólnego ze sprzedażą kokainy? 

Opublikowano
comment_42321
Co ma Hydra wspólnego ze sprzedażą kokainy? 
Chodzi o to że jak masz te 520 tys to kilka wypłat i masz np Hydre i może dla tego zmniejszyli ilość pieniędzy do odbioru bo początkowi gracze mieli przesrane

To moja teoria nw jak jest naprawdę

Opublikowano
comment_42324
przed chwilą, ShizaPL napisał:

To moja teoria nw jak jest naprawdę

Hydra jest pojazdem dostępnym od pierwszego poziomu, więc może mieć go każdy, na każdym poziomie. Nie snuj jakichś teorii bez jakiegokolwiek wiarygodnego źródła.

Opublikowano
comment_42331
13 minut temu, ShizaPL napisał:

Po DLC mamy kluby nocne i dlatego część kasy poszła na klub ,a z wytwórni i bunkra zabrano. Abyś był w klubie nocnym i nim zarządzał. Przecież masz techników w klubie nocnym co ściągają z wytwórni i bunkra do twojego klubu nocnego. Ty tu tylko sprzedajesz z klubu nocnego. Możesz i osobno z każdej wytwórni i bunkra, tylko każdą wytwórnię i bunkier musisz zapełnić. A tu  możesz mieć wszystkie wytwórnie puste i bunkier też , a kasa leci. 

I właśnie dlatego.