Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_20922

Ile może zająć Kasa Promocyjna czyli te 200mln$? Namo na pv Ci napisałem wiadomości co do mojego konta :) @Namo Przepraszam ,że napieram. *Mam nadzieję że donate doszedł .

Edytowane przez aye_king7

Opublikowano
comment_20929

Namo kiedy zmodujesz mi konto? wyslalem prawidlowae dane steam guard wylaczony i wszystko dobrze3 zrobilem (tak mi sie przynajmniej wydaje) napisz prosze kiedy bedziesz modowal mi konto bo chce wiedziec kiedy nie logowac sie na steama  @Namo

Edytowane przez filipowskypl

Opublikowano
comment_20955
1 minutę temu, filipowskypl napisał:

Namo zmoduj mi to konto prosze

Daj Namo czas. Ma inne sprawy i wielu innych klientów nie jesteś jedyny!

Opublikowano
comment_20974

@PitPlay04 | CSGOBlocks.Com coś widocznie zjebałeś, czytaj ze zrozumieniem opis level up.