Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_25886
3 minuty temu, Namo napisał:

pewnie się nie zapisało, ale mam cię w dupię, że takimi pierdołami srasz mi po forum

W wiadomości napisałeś że mam wyrazić swoją opinię to wyraziłem...

Opublikowano
  • Autor
comment_25891
Przed chwilą, Eterix1001 napisał:

zostałem jednym słowem oszukany...

Nie mogę mieć wszystkich pozytywnych opinii a twój level mam w dupie :-) 

Nie mogłeś napisać bardziej nowocześnie, "oscamowany"? :-P

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_25892
1 minutę temu, AdixTC napisał:

Działa ten level up? Bo mam zamiar kupić za 130 zeta.

Działa korzystałem już dwukrotnie nie było żadnego problemu. 

Opublikowano
comment_25893
1 minutę temu, AdixTC napisał:

Działa ten level up? Bo mam zamiar kupić za 130 zeta.

Jest szansa że Ci doda...Ale nie polecam bo ja straciłem te 130 zeta bo Namo ma swoich klientów w głębokim poważaniu 

Opublikowano
  • Autor
comment_25894
4 minuty temu, AdixTC napisał:

Działa ten level up?

Działa, ale jak będziesz srał po forum jak ten gówniak powyżej to dostaniesz kupę na patyku :-)

2 minuty temu, Eterix1001 napisał:

Namo ma swoich klientów w głębokim poważaniu

Raczej takich jak ty :-)

Opublikowano
comment_25895
1 minutę temu, Namo napisał:

Działa, ale jak będziesz srał po forum jak ten gówniak powyżej to dostaniesz kupę na patyku :-)

Raczej takich jak ty :-)

Ja nie sram Ci po forum ja poprostu upominam się o swoje

Opublikowano
comment_25897
2 minuty temu, Eterix1001 napisał:

bo Namo ma swoich klientów w głębokim poważaniu 

Ja korzystałem i jestem innego zdania. Również na moim koncie zaszła pomyłka napisałem priv do Namo i nie było żadnego problemu z naprawą. Jak krzyczysz jak pojebany to potem są efekty.  

Opublikowano
comment_25898
Przed chwilą, herkules_19 napisał:

Ja korzystałem i jestem innego zdania. Również na moim koncie zaszła pomyłka napisałem priv do Namo i nie było żadnego problemu z naprawą. Jak krzyczysz jak pojebany to potem są efekty.  

Czy jedna wiadomość to krzyczenie?

Opublikowano
  • Autor
comment_25900
3 minuty temu, Eterix1001 napisał:

upominam się o swoje

Mało wyrafinowanie, niektórym również coś się nie zapisało po modwaniu i robiłem im poprawkę po uwadze na pw, jakoś mnie ta twoja wersja odrzuca, afeee.

Opublikowano
comment_25902
3 minuty temu, Namo napisał:

Mało wyrafinowanie, niektórym również coś się nie zapisało po modwaniu i robiłem im poprawkę po uwadze na pw, jakoś mnie ta twoja wersja odrzuca, afeee.

Gdzie było napisane że raklamacje składać na pw...Złożyłem reklamację na forum a ty masz ból dupy bo napisałem na forum złą opinie...

Opublikowano
  • Autor
comment_25903
Przed chwilą, Eterix1001 napisał:

masz ból dupy bo napisałem na forum złą opinie...

Nie, takim po prostu chujem jestem i lubię się w wami droczyć. Co robisz, nic nie zrobisz jak nie możesz?

Taka promocja dla ciebie bo mam taki humor, elo :-)