Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53125
4 minuty temu, maserati345PL napisał:

tak działa rockstar jest na youtube jest sporo money lobby 24/7 live i jakoś nie mają banów to ja nie wiem 

Rockstara nie ogarniesz, ale jeżeli na prawdę na 140 kont tylko 2 dostały bana na miesiąc to i tak bardzo dobry wynik.

Opublikowano
  • Autor
comment_53128
2 godziny temu, Spooxon napisał:

przegrałem może jakieś 4 godziny

a z poprzednim kontem co się stało?

3 godziny temu, maserati345PL napisał:

za gliche są bany

nie koniecznie, myślę, ze to rozrzut po fali banów z 1 sierpnia, a jak wiemy R* lubi blokować konta uczciwym graczom a odpaleni latają sobie po sesji w najlepsze

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_53129
3 minuty temu, Namo napisał:

a z poprzednim kontem co się stało?

Pierwsze konto. Klucze można kupić teraz za 60 złotych, więc się skusiłem.

Opublikowano
comment_53131

Jak zwykle zajebista robota. Naczekałem się około tygodnia, ale rozumiem, dużo osób potrzebuję hajsu i kupuję level up. Zamiast kupionych 100mln$ otrzymałem ponad 500mln$.

Opublikowano
comment_53132
13 minut temu, kapik1023 napisał:

Jak zwykle zajebista robota. Naczekałem się około tygodnia, ale rozumiem, dużo osób potrzebuję hajsu i kupuję level up. Zamiast kupionych 100mln$ otrzymałem ponad 500mln$.

Ooo dobrze wiedzieć ile mniej więcej inni czekają ? I zajebiście, że Namo dołożył ci te 400 baniek jeszcze. Też zamawiałem pakiet ze 100mln, zobaczymy jak u mnie wyjdzie ^^

Opublikowano
comment_53134
56 minut temu, COVERR napisał:

Ooo dobrze wiedzieć ile mniej więcej inni czekają ? I zajebiście, że Namo dołożył ci te 400 baniek jeszcze. Też zamawiałem pakiet ze 100mln, zobaczymy jak u mnie wyjdzie ^^

Pojebało mi się, kupiłem 200MLN 

Opublikowano
comment_53146
2 godziny temu, MirekFachowiec napisał:

nwm jak jest z kolejką bo ja czekam juz ponad tydzień

ja akurat 10 dni jak przed chwilą sprawdziłem ale skoro jest na to popyt to trzeba czekać najgorsze jest to że im dłużej czekam mam wrażenie że coś spieprzyłem ? 

Opublikowano
comment_53147
6 minut temu, Snick napisał:

ja akurat 10 dni jak przed chwilą sprawdziłem ale skoro jest na to popyt to trzeba czekać najgorsze jest to że im dłużej czekam mam wrażenie że coś spieprzyłem ? 

tak samo mam ze zle nick podałem itd

Opublikowano
comment_53148

jak 10 dni to bardzo mozliwe  zobacz czy te dane ktore wpisales sa  dobre i czy sa wpisane w tym edytorze nad tekstem kod i takie cos </>

Opublikowano
comment_53150

4 dni ale jak niektorzy dostali ktorzy zamawiali tydzien temu juz dostali

upewnij sie czy wszystko dobrze wypełniles a jak tak to mozliwe ze po prostu inni dostali szybciej

Opublikowano
comment_53159

Przyszło mi czekać 1,5 tygodnia, ale było warto. Zamawiałem 200 mln, a mam ponad 500 mln. Nie pierwszy raz kupiłem usługę u Namo, więc wiedziałem, że jest legit. W przyszłości jeszcze nie raz  napewno będę korzystał.

Opublikowano
comment_53167

Hej namo kupilem usluge 75 lvl + 100 mln ale nie mam odblokowanych wszystkich statystyk sa one na najnizszym poziomie co mam zrobic ?

oraz nie mam wszystkich ulepszen w lsc

Edytowane przez NEXILO_

Opublikowano
comment_53169
1 minutę temu, Namo napisał:

jakich?

coś musiało się zjebać

statystyk takich jak sila strzelanie itp. moglbys cos z tym zrobic ? wyslac jeszcze raz pasy do konta ? czy co ?

Edytowane przez NEXILO_