Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53288

Po ponownym modowaniu:

Zamawiane: 100mln$, 75lvl, odblokowane LSC

Otrzymane: 340mln$, 100lvl, odblokowane LSC

Mam świadomość, że dostałem z nawiązką w ramach "zadośćuczynienia", jednak generalnie byłem tym faktem mile zaskoczony. ? Zobaczymy czy tym razem będzie wszystko w porządku z roszalałą machiną do banowania od R*. W każdym razie usługa szybka i sprawna, polecam,

Opublikowano
comment_53322

Hej namo tydzień temu powiedziałeś żebym się przypomniał za tydzień  także chodzi mi o to że nie miałem odblokowanego całego  lsc jak i statystyk takich jak siła co mógłbyś z tym zrobić ? ?

Edytowane przez NEXILO_

Opublikowano
comment_53367
Dnia 13.08.2019 o 19:05, Namo napisał:

Nie mam teraz czasu 

Będę się do Ciebie zgłaszać z nowym kontem bo tamte niestety dalej lezy. Przegranie całego tutoriala i pogranie chwilę po nim bez problemu wystarczy, abyś mógł zmodować konto?

Opublikowano
comment_53499

ok a jaką mam pewność że zwyczajnie za te 10 euro nie ukradniecie całego konta steam? 

no ok ale jaką mam pewność że za te 10 euro nie ukradniecie mi zwyczajnie całego konta na steam?