Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30099

@Xmax do usranej śmierci

Opublikowano
comment_30100
2 godziny temu, pover napisał:

Jak juz kupiłem level up okolo 9 godzin temu i wysłałem wiadomość to ile będę musial jeszcze czekac? Wiem ze pan ma pewnie duzo roboty ale tak poprostu pytam bo chcę wiedziec mniej więcej kiedy dostane :)

Namo zapewne sam nie wie kiedy cię zaprosi. Po prostu czekaj.

harley-quinn-gif-9.gif.8fa31f53577a4a5f36cba504a2d180d5.gif

Opublikowano
comment_30111

ej jak namo mi napisał ze nie wyłączyłem steam guard i ze sie nie moze zalogowac ale juz wyłączyłem to musze jeszcze raz kupic level up ?

Opublikowano
comment_30113
1 minutę temu, Namo napisał:

nawet trzy

musze kupic az 3 ?

sorry ze nie wyłączyłem 

czyli juz nie ma szans :{

5 minut temu, Namo napisał:

nawet trzy

a moze byc tak ze dam ci jeszcze 100 zł za to ze nie wyłączyłem i zrobisz wtedy ?

Edytowane przez pover

Opublikowano
comment_30116
8 minut temu, Namo napisał:

ok

gdzie ci to wysłac ? bo mam psc za 100 zł jagby co

Edytowane przez pover

Opublikowano
comment_30120
1 minutę temu, Namo napisał:

nie, tylko

pover donated €5 

a czekaj bo ci wysłałem tylko 5 zaraz ci wysle reszte

3 minuty temu, Namo napisał:

nie, tylko

pover donated €5 

a teraz masz ?

Opublikowano
  • Autor
comment_30134
1 minutę temu, Marcelliitoo napisał:

chcesz mieć bana strony?

Widzisz, wyczułem cymbała z wyprzedzeniem.

1 minutę temu, Marcelliitoo napisał:

pisze do rockstar i się kończy

Czy jesteś aż tak niedojebany, że przekonany o tym, że R* może mi cokolwiek zrobić? Dlaczego nic nie wskórał od prawie dwóch lat? Czekają aż niedojebany mózgowo gówniak do nich napisze?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6