Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30462

Ej jak to działa ze ja na modowaniu dostałem 100 milionów a inny kolega 200 milionów a jeszcze inny znajomy 300 milionów a kolejny 120 milionów gdyż kupiliśmy wszyscy w podobnym okresie + - 2 dni a napisaliśmy wszyscy tak samo 

Opublikowano
comment_30477
Przed chwilą, Fablox_Diablox napisał:

WSZYSZCZY WZIELISMY LEVEL UP ZA 10 EURO

No kurwa nie moge ....... WZIĘLI LEVEL UP'A ALE INNE PAKIETY DEBILU 

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_30543

Dzisiaj znów zakupiłem pakiet 200 000 000 bo jestem osobą szybko trwoniącą gotówkę w GTA . O 4 rano zrobiłem przelew do Namo i wystarczyło że cierpliwie czekałem na swoją kolej . I bez żadnych spin . Polecam każdemu . A tak jeszcze na marginesie dla wszystkich tych którzy robią spam o treści " czy przelew doszedł " " a kiedy to będzie zrobione " itp. ludzie weźcie zluzujcie majtasy przelew na pewno doszedł tylko jest kwestia po 1 kolejki , a po 2 waszej umiejętności zapoznawania się z regulaminem . 

Opublikowano
comment_30599

Hi, I paid 30 EUR two months ago (Level Up GTA Online).
My SocialClub account: buka12
I would like to get my GTA $. When you do it?

Opublikowano
comment_30636

Po 3 godzinach było gotowe , nawet 20 mln wpadło dodatkowe :D. POLECAM!

Jeśli mógłbym Cię prosić , zostaw pozytywną reakcję :DRobal.gif.1b5247a14f0f9d68cf3e5d7bf8fc9c96.gif

Opublikowano
comment_30687

Wszystko pewne, szybkie, bezproblemowe. Bardzo dobry kontakt.

Całość zajęła około godziny.

- Ustalenie indywidualnego pakietu

- Płatności

- Realizacja

Jestem mega zadowolony i polecam kolegę Namo ;)

Opublikowano
comment_30749

Polecam jak najbardziej! Zrozumcie ze pisanie czy donejt doszedł, kiedy zmodujesz konto jak przyjdzie twoja kolej to namo to zrobi! Kurwa nie jesteś jedyny. Czas przyjęcia twojego zlecenia to około 7 godzin maks zależy od ilości osób oczekujących ale samo modowanie to już 30 minut maks. Pozdrawiam