Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_43820
2 minuty temu, Ehh napisał:

Jebać to 10 euro w pizde pozdrawiam 

Tak jest, jak się  nie umie czytać ze zrozumieniem.

123.thumb.png.b3ed0322de81d8ba8808aac51a7bf881.png

Opublikowano
comment_43870

Cześć @Namo. Widzę, że nie miałeś okazji przeczytać jeszcze mojej wiadomości z danymi. Taka kolejka, czy po prostu nie było jeszcze czasu na wyjeździe?
Pozdrawiam.

Edytowane przez Endrju

Opublikowano
comment_43891

A gdy zakupilem lvlup w niedziele czyli chyba w dzien ktory jeszcze Namo jest na wakacjach , a Namo by mi zlvlupowal dopiero jakby wrocil to bym dostal 200kk czy 100kk? (Kupilem pakiet uliczny)

Opublikowano
comment_43902

wszystko ok, polecam, czekałem tylko dwa dni mimo urlopu Namo, szacun ?

także jak ktoś długo czeka to tylko i wyłącznie przez to, że nie umie czytać ze zrozumieniem.

Opublikowano
comment_43905
5 minut temu, Foll napisał:

Zgadzam się. Niektórzy czekają 20 dni i nadal myślą że zaproszenie albo modowanie wkrótce otrzymają.

Ja myśle że jako że wrócił z Wakacji to moje zostanie Z modowane czekam 4 dzień 

Edytowane przez Pjoterrrrrr

Opublikowano
comment_43909
Cytat

Jeżeli popełniłeś błąd w wiadomości z danymi do logowania edytuj ją i popraw[...]

Cytat pochodzi z regulaminu Level Up - i tu mam pytanie, czy po edycji wiadomości z danymi do konta zostanie wykonana usługa ?

Opublikowano
comment_43912
2 minuty temu, Namo napisał:

mamę zapytaj

możesz zapytać swoją - dane do konta były sprawdzane przed wysłaniem tobie danych do logowania i w przeciągu tego czasu mogłem spokojnie zalogować się na SC oraz zarówno do GTA Online