Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_46185

i just buy pack bojowy before 6 hour and i not  have email witch information . please ask me if the proces is completed

with no witch

Opublikowano
  • Autor
comment_46476
przed chwilą, Droxen napisał:

Ban jest permanentny?

Tak, nie możesz potem korzystać z szatni w szkole i stołówki.

1 minutę temu, Droxen napisał:

czy bezpieczniejsze będzie monet lobby?

Tam to dopiero jest przypał, bana dostają nawet ci co nic nie zebrali bo wjebali się autem na pole golfowe.

Nie polecam, czysty scam.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6