Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_51083

Jakie jest ryzyko wyłapania bana? Mam czystą nową postać i chciałbym ogarnąć pakiet za 30e (125 lvl, itd), ale zastanawia mnie czy takie nowe konto z 1 lvl nie zostanie od razu zbanowane jak nagle wskoczy na 125 lvl i bedzie na nim wszystko

Opublikowano
  • Autor
comment_51085
1 minutę temu, Mikus944 napisał:

Jakie jest ryzyko wyłapania bana?

O ile na Money Lobby możesz trafić na sesji na odpalonego gówniaka to na Level Up nie ma możliwości żebyś dostał blokadę.

2 minuty temu, Mikus944 napisał:

takie nowe konto z 1 lvl nie zostanie od razu zbanowane

Też tak robię ze swoimi kontami i po takim modowaniu świeżego konta nigdy bana nie dostałem.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_51119
23 minuty temu, oleknet111 napisał:

Polecam serdecznie namo to świetny człowiek pozdrawiam 

Ile czekałeś na usługę?? Ja czekam ponad 4h już. 

Opublikowano
comment_51124
2 minuty temu, MenagerYT napisał:

Ale ty mi nawet nie raczyłeś odpisać 

Chyba lepiej więcej poczekać powyżej 24h żeby dostać dodatkowe 100milnionów do kieszeni ?

Opublikowano
comment_51125
przed chwilą, Stasiowee napisał:

Chyba lepiej więcej poczekać powyżej 24h żeby dostać dodatkowe 100milnionów do kieszeni ?

No niby tak ale mi zalezy na czasie

Opublikowano
comment_51134
40 minut temu, Namo napisał:

nie tylko tobie, przed tobą w kolejce jest 18 osób

Jak byś mi napisał to w odpowiedzi z danymi do logowania to by było ok ale ty mi nawet nie odpisujesz.

41 minut temu, Namo napisał:

chcesz mnie jakoś przekonać żebym przesunął cię bardziej z przodu?

Nie poczekam ?

Opublikowano
comment_51136
16 minut temu, Namo napisał:

Co miałem napisać? Żebyś nie posrał się w oczekiwaniu modowanie konta?

W ogłoszeniu jest napisane że po wiadomości odpiszesz kiedy będziesz modował oraz kiedy już zmodujesz.

Opublikowano
  • Autor
comment_51137
3 minuty temu, MenagerYT napisał:

odpiszesz kiedy będziesz modował oraz kiedy już zmodujesz

Naucz się czytać.

Dnia 16.02.2017 o 18:41, Namo napisał:

W odpowiedzi na tą wiadomość otrzymasz informację kiedy będę logował się na konto a później gdy jest gotowe.

Już ci odpisałem ?

odpisałem.png

Opublikowano
  • Autor
comment_51145
1 minutę temu, MenagerYT napisał:

dalej nie zmodowałeś mi tego konta

jeszcze masz 5 lat i 39 dni tak na oko. Ględź dalej irytujący gówniaku to za każdy taki wpis lecisz na koniec kolejki.