Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_52961
2 minuty temu, huaweimaster8 napisał:

czekam juz od 5 dni ale mimo tego warto (;

warto czekać ja czekam od wczoraj każde dlc w gta 5 to każdy chce hajs na nowe dlc albo inne rzeczy 

Edytowane przez maserati345PL

China Space GIF

Opublikowano
comment_52981
Dnia 30.07.2019 o 16:07, huaweimaster8 napisał:

czekam juz od 5 dni ale mimo tego warto (;

A to nie jest tak że jeśli w ciągu 24h nie zmoduje to daje ci dodatkowe 100mln?

Opublikowano
comment_52984
Dnia 16.02.2017 o 18:41, Namo napisał:

W związku z dużym zainteresowaniem usługą Level Up otrzymasz w dodatkowe GTA$ 100 000 000 do każdego pakietu jeżeli czas oczekiwania na modowanie przekroczy 24h.

chyba jednak tak

Opublikowano
comment_53004

Hej namo chciałem się zapytać czekam na modowanie 6 dni i czy coś pomyliłem czy na serio jest taki czas czekania pytam się bo jak napisałeś ze dłużej niż 48h to trochę zwątpiłem ze dobrze coś zrobiłem Pozdrawiam 

Opublikowano
  • Autor
comment_53005
7 minut temu, NEXILO_ napisał:

czekam na modowanie 6 dni

Nie tylko ty. Wietnamiec który robi moje haxy ciągle coś grzebie, ciągle są offline w fazie dev i modowanie idzie jak krew z nosa.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_53006

Ale to można było się spodziewać po nowym dlc . Dzięki za odpowiedzi bo już się stresowałem ze 10 € poszło się jebac .

pozdrawiam ?

Opublikowano
  • Autor
comment_53009
8 minut temu, NEXILO_ napisał:

można było się spodziewać po nowym dlc

Dlatego zawsze przed aktualizacją napominam, żeby kupować hajs PRZED jak ktoś nie ma. Teraz to pozostaje czekać.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_53020

@Namo

Czy jak zakupiłem level up i money lobby( dwa różne donaty o łącznej wartości 15 EUR) to można od razu zrobić to za jednym zamachem  podczas modowania?

Edytowane przez Mirgadayminister

Opublikowano
comment_53055

Jak zawsze - sprawnie i na temat. Bardzo polecam każdemu. A jeżeli czekacie - po prostu czekajcie na swoją kolej i nie trujcie ? 

Będę nie raz jeszcze korzystać. 

Opublikowano
comment_53063
1 godzinę temu, NeQuuS napisał:

@HisNameIsChris mam pytanko do ciebie po ilu dniach twoje konto zostalo zmodowane ?

Czekałem około 5 dni. 

Jednak byłem tego świadom, bo Nemo pisał o przerwie w modowaniu, był update, więc wiadomo, że trzeba dograć mody na nową wersję.
Plus z pośpiechy zjebałem też sam jedną rzecz - i pewnie byłoby szybciej ? Po prostu uzbrój się w cierpliwość. Od Nemo biorę kolejny raz już.