Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53171
1 minutę temu, Namo napisał:

tak, ale później, jak się odgrzebię z modowaniem

to wysle teraz i ci np jutro przypomne czy cos ok ?

Edytowane przez NEXILO_

Opublikowano
comment_53180

Czas oczekiwania: 7 dni

Zamówione: 100mln$ + 75lvl

Otrzymane: 300mln$ + 75lvl

Wszystko śmiga i bardzo polecam. ? Zajrzę tu jeszcze za kilka dni i dam znać jeśli chodzi o dostanie bana, chociaż myślę, że bana nie będzie - w każdym razie napiszę po kilku dniach jak się sprawy mają ? 

Opublikowano
comment_53206
1 godzinę temu, pomidor napisał:

Namo który jestem bo czekam już 8 dni a mam z 1 sierpnia kupione a napisałeś że lipiec skończyłeś robić

Czekaj na swoją kolej

Opublikowano
comment_53207

@Namo, niestety muszę sprostować. Po nieco ponad 24h od modowania, R* zasadziło mi bana.

Dodam, że z rzeczy zakupionych, kupiłem tylko klub nocny, Terrorbyte i Opressora II, jednak robiłem to specjalnie w dłuższych odstępach czasowych, żeby nie kupować za dużo na raz. 

Nie możliwe żeby coś z mojej strony było przyczyną, grałem tak jak zwykle i nawet nigdy specjalnie nie narzucałem się innym graczom żeby jakiś report nie poleciał.

Opublikowano
comment_53212
5 godzin temu, COVERR napisał:

Po nieco ponad 24h od modowania, R* zasadziło mi bana.

ja jakoś mam konto zmodowane od @Namo po kupywałem prawie wszystko co bylo potrzebne ale banicji jakoś nie dostałem  będę pisał jak bana dostanę.

China Space GIF

Opublikowano
  • Autor
comment_53213
6 godzin temu, COVERR napisał:

Po nieco ponad 24h od modowania, R* zasadziło mi bana

Miałeś komunikat, że dostajesz GTA$ 250 000 za bycie oddanym graczem?

6 godzin temu, COVERR napisał:

możliwe żeby coś z mojej strony było przyczyną

Na 210 zmodowanych ostatnio kont tylko jeden ban? Nieźle, wątpię żeby przyczyną był Level Up, ale mogę się mylić ?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_53217

Po przegraniu na koncie 1h i kupieniu 2 aut nagle gta sie zacielo,przestalo dzialac.Wtedy 2 raz nie uruchamialem a gdy rano sie obudzilem patrzena na poczcie jest mail do mnie ze konto mam zablokowane ? Namo moge liczyc na pomoc z twojej strony ? ???

Opublikowano
  • Autor
comment_53218
3 minuty temu, SPOKOWIK10 napisał:

konto mam zablokowane

to jest was dwóch na 210 kont, całkiem nieźle

3 minuty temu, SPOKOWIK10 napisał:

moge liczyc na pomoc z twojej strony

możesz, kup sobie nowe konto i daj na modowanie, ja nie banuje na oślep tylko wydawcy gry w którą lubisz grać

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_53226
2 godziny temu, Namo napisał:

możesz, kup sobie nowe konto i daj na modowanie, ja nie banuje na oślep tylko wydawcy gry w którą lubisz grać

Kupiłem nowe konto, mogę w takim razie wysłać Ci nowe dane logowania bez wysyłania donate, a w nazwie pakietu wpisać, że chodzi o powtórzenie modowania pakietu ulicznego? Mógłbyś mi wtedy zmodować jeszcze raz, żebym nie musiał ponownie płacić?