Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @Bartek, tylko psc, karta lub paypal. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudni

• ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy musz daćbo mam na steam gta NAMO ODPISZ ak wyśle donejta to jaką wiadomość ma zawierać bo  do namo w wiadomości pasy mus

• tak, dostaniesz bana, wysypki, twoja matka puści się z listonoszem, ojca wyjebią z roboty a siostra okaże się bratem

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_26731

@MativPL chuj wie czy banów nie szykują przed świętami, żeby statystyki się zgadzały na koniec roku.

Opublikowano
  • Autor
comment_26736
7 minut temu, Chmielu_psx napisał:

czy banów nie szykują przed świętami

Ja tak właśnie myślę, będzie jak rok temu zbanują z milion losowo wybranych kont żeby słupki sprzedaży zgadzały się. Jeszcze promocję na Steam GTA V zrobią ioi plan pójdzie jak burza.

3 minuty temu, Won5ik napisał:

jak mam udowodnic ze wyslalem

Ty kupiłeś wjazd na money lobby a srasz się w wątku z level up pierdolony kartoflu, wypierdalaj bo wyrwiesz bana na forum.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_26737
2 minuty temu, Namo napisał:

Ja tak właśnie myślę, będzie jak rok temu zbanują z milion losowo wybranych kont żeby słupki sprzedaży zgadzały się. Jeszcze promocję na Steam GTA V zrobią ioi plan pójdzie jak burza.

Ty kupiłeś wjazd na money lobby a srasz się w wątku z level up pierdolony kartoflu, wypierdalaj bo wyrwiesz bana na forum.

przepraszam ale nie zauwarzyłem

Opublikowano
comment_26738

@Namo ta, jeszcze pewno na tt będzie post ''Wesołych świąt i nowego roku" + w chuj losowych banów

Opublikowano
comment_26741
3 minuty temu, Namo napisał:

zbanują z milion losowo wybranych kont

Najgorsze jest to, że ludzie przeszkadzający cheatami na sesjach bana nie dostaną, a ludzie chcący sie pobawić dostaną :V

Opublikowano
  • Autor
comment_26743
1 minutę temu, ThatBlueBuff napisał:

ludzie przeszkadzający cheatami na sesjach bana nie dostaną

Nawet jak dostaną to na drugi dzień mają nowe kradzione konto za $3.

1 minutę temu, Arekk napisał:

chwile z tym modowaniem tak?

Jak w nocy nie będą działać to dopiero rano będę ogarniał.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_26744

@Arekk on nie czeka. Ma tego eee.. ze Rockstar nie moze zbanowac go bo ma na internet takie specjalne coś.. zapomniałem jak to sie nazywa

@Namo będzie dzisiaj live?

Edytowane przez MativPL

Opublikowano
comment_26746
2 minuty temu, Namo napisał:

Jak w nocy nie będą działać

Podobno już dzałają, ale nie sprawdzam bo wysłałem ci konto do modowania i nie chce przeszkadzac.

Opublikowano
comment_26749
1 minutę temu, Namo napisał:

Jak w nocy nie będą działać to dopiero rano będę ogarniał.

Git, kurde pierwszy raz z tego korzystam i akurat w takim okresie to bana bym nie chcial wyrwac :D

Opublikowano
comment_26750
2 minuty temu, Arekk napisał:

bana bym nie chcial wyrwac

Niestety to czy masz modowane konto czy nie, nie ma żadnego znaczenia. Rockstar daje bany losowo.

Opublikowano
comment_26754
Przed chwilą, ThatBlueBuff napisał:

Niestety to czy masz modowane konto czy nie, nie ma żadnego znaczenia. Rockstar daje bany losowo.

To są permy czy na jakis czas tylko?

Opublikowano
comment_26755
1 minutę temu, Arekk napisał:

To są permy czy na jakis czas tylko?

Nie wie, podobno najpierw jest miesiąc a potem dopiero perm choć nie mam pojecia.