Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 35
- Wyświetleń 18,2 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
Popularne dni
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam mam pewien problem z gta v i wierzę w to że ktoś mi pomoże. Ogólnie to problem jest taki że przed zakupem gry jakoś mi się gra zepsuła. Oczywiście była nieoryginalna ale problem jaki z nią był i nadal jest również po zakupie i pobraniu od zera gry mianowicie po uruchomieniu gry wyskakuje komunikat "Aktywacja weryfikacja prawa własności gry..."(w załączniku jak to wygląda). I teraz mam takie pytanko co zrobić. Ten komunikat stoi w miejscu. Czekałem już godzinę i nie zanosi się na to by się to naprawiło. Grę mam na platformie steam i loguje się przez rockstar social club. Komputer jest całkiem porządny także to raczej nie tego wina. Liczę na pomoc i dziękuję z góry.
Edit: dodam że wszystko było pobierane i instalowane od zera nawet ten social club. Przed pojawieniem się błędu gra działała bez zarzutów.
Edytowane przez Zochan060