Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Zrobią coś w stylu F'nF

• Wie ktoś może, jak naprawić błąd z warsztatu tuningowego związanego ze sprzedażą samochodu Cheetach Classic? Błąd polega na stałym odrzucaniu transakcji sprzedaży, gdy dojeżdżam na miejsce. Pisze, bym

• Zdecydowanie jedna z najlepszych aktualizacji. Co prawda na warsztat z drobnymi ulepszeniami trzeba wydać te 2 miliony, ale w bardzo szybkim tempie kasa się zwróci. Ja za wykonanie jednej akcji (kradz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_64959

Zdecydowanie jedna z najlepszych aktualizacji. Co prawda na warsztat z drobnymi ulepszeniami trzeba wydać te 2 miliony, ale w bardzo szybkim tempie kasa się zwróci. Ja za wykonanie jednej akcji (kradzież blach drukarskich) dostałem 240 tysięcy $. Za ukończenie przygotowania do misji dostaje się 10 000$.

Edytowane przez dEstabil

Opublikowano
comment_64988
Dnia 15.07.2021 o 16:20, Namo napisał:

Rokstar games zamiast zajmować się DLC to niech poprawią  anty cheats dostałem bana za granie w wyścigach kaskaderskich ;( no chyba że to jest nie legalne to na cholerę to dodają to jest tragedia i co mam teraz kupować nową grę pierdziele takie kupowanie strata kasy  jak by jeszcze dawali powód zbanowania to by był sztos ale tak się zastanawiam czy jak wyjdzie gta v czy będzie dużo ludzi kupować szczerze wątpię bo jak bany lecą za free kto będzie dawać pieniądze żeby zagrać max 2/3/1 miesiąc a może 2 dni tylko  jak by jeszcze kosztowała 20/30zł to może by kupił nową ale jak ona kosztuję 129zł i bany za free proszę drogi rokstarze o un bana bo mi się to nie podoba że bana mam za darmo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_65349

Wie ktoś może, jak naprawić błąd z warsztatu tuningowego związanego ze sprzedażą samochodu Cheetach Classic? Błąd polega na stałym odrzucaniu transakcji sprzedaży, gdy dojeżdżam na miejsce. Pisze, bym uruchomił ponownie grę, lecz nic to nie daje...