Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Pomoc

Opublikowano
comment_16544

Wczoraj kupiłem bunkier w Paleto Bay za ~1,150,000 mln. Dzisiaj zarobiłem już 1,2mln i chciałem jendak zmienić połozenie bunkra na bardziej wygodniejsze. Pytanie nasuwa się takie. Na ten moment nie mogę kupić nowego bunkra , chodź myślałem , że sprzedaż starego bunkra uzupełni pozostałą kwotę czyli razem 2mln. Czy kupienie nowego bunkra działa tak samo jak kupienie nowego apartamentu , że dostaję się pięniądze za starą posiadłość . Czy jednak to nie działa i można mieć 2 bunkry w Los Santos.

• Odpowiedzi 5
  • Wyświetleń 17,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_16545

Bunkra nie da się usunąć całkowicie. Jedynie co możesz zrobić to kupić kolejny czyli sprzedać poprzedni, o ile wymieniasz na tańszy. Tak samo jak z nieruchomościami. Dodam tylko, nie zmieniaj bunkra, ponieważ tracisz wszystkie badania uzyskane w poprzednim, o ile je robiłeś. Myślę że pomogłem.

Edytowane przez krzysiek20695

Opublikowano
comment_16924

to się jeszcze dołacze do tematu z takim pytaniem. Jak kupiłem wytwórnie trawy w paletobay a chciałbym mieć ją gdzieś bliżej i kupie jeszcze jedną to będę miał dwie czy one się podmienią czy starce wszystkie zainwestowane pieniądze i efekt będzie taki jak bym otworzył nową ale tamta zniknie? czyli jakieś 2 banki w plecy?

• 2 lata później...
Opublikowano
comment_56404
16 godzin temu, Szakalusxx8 napisał:

Również chciałbym dołączy podobne pytano ?

A mianowicie chciałbym kupić drugi bunkier, czy będę miał 2 czy tamten będzie nie aktywny?  Czy da się mieć i zarabiać na 2 lub 3 bunkrach? 

Nie będziesz miał dwóch takich samych wytwórni . Możesz mieć tylko jedną z nich i tak samo jeden bunkier itd.  Zresztą sam to sprawdź kup drugi bunkier , czy go kupisz ? będziesz miał komunikat przed zatwierdzeniem ostatecznym. 

Kupując wytwórnię lub bunkier w innej lokalizacji tracisz wszystko co masz łącznie z ulepszeniami , a dostaniesz tylko różnicę wartości ceny pomiędzy nimi.  

Można mieć tylko chyba cztery magazyny paczek nie więcej . 

Jeśli chcesz usunąć wytwórnię lub cokolwiek to się nie da . Można tylko ją wyłączyć  Jeśli dostaniesz bana to wtedy tak Rockstar pozbędzie się ciebie i twego dorobku na zawsze