Zarejestruj się
Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.
- Odpowiedzi 13
- Wyświetleń 23,3 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
Mattzuo 2 odpowiedzi
-
voltik_gamer_PLN 2 odpowiedzi
-
voltik_gamer 1 odpowiedź
-
PjoTerrrrr 1 odpowiedź
Popularne dni
Popularne posty
-
Ciekawe, może wszyscy ci co dostali niesłusznego bana w ostatnich dniach mogą grać znowu. Już raz była taka akcja, dostałem bana na Cytrynka85 a na drugi dzień mogłem grać.
-
Potwierdzam, niedziela rano ban na zawsze, przed chwilą się loguję i mogę normalnie grać, kasa i rp zostały, z tym, że tą którą miałem przy sobie poszła do banku.
Rekomendowane odpowiedzi
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Sprawa wygląda tak. Wczoraj około 20 chcę sobie zagrać w GTA Online. Przy wejsciu do gry pisze mi cos w stylu "Twoje konto zostało zablokowane do (lipiec)". Nie było to przyjemne , bo niedawno zamówiłem Modowanie konta i bałem się że przepadnie. Godzę się z moim losem i idę grać w singla. Dzisiaj rano wstaję, wchodzę do gry i ku mojemu zdziwieniu nie widać żadnego powiadomienia o Banie. Najlepsze jest to , że dla testu, wchodzę w GTA Online i ... normalnie mogę sobie grać. Błędy w serwerach rockstar???