Skocz do zawartości
Przeglądaj w aplikacji

A better way to browse. Learn more.

GTA Forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

Unban w GTA online?

Opublikowano
comment_16877

Sprawa wygląda tak. Wczoraj około 20 chcę sobie zagrać w GTA Online. Przy wejsciu do gry pisze mi cos w stylu "Twoje konto zostało zablokowane do (lipiec)". Nie było to przyjemne , bo niedawno zamówiłem Modowanie konta i bałem się że przepadnie. Godzę się z moim losem i idę grać w singla. Dzisiaj rano wstaję, wchodzę do gry i ku mojemu zdziwieniu nie widać żadnego powiadomienia o Banie. Najlepsze jest to , że dla testu, wchodzę w GTA Online i ... normalnie mogę sobie grać. Błędy w serwerach rockstar???

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 23,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Ciekawe, może wszyscy ci co dostali niesłusznego bana w ostatnich dniach mogą grać znowu. Już raz była taka akcja, dostałem bana na Cytrynka85 a na drugi dzień mogłem grać.

• Potwierdzam, niedziela rano ban na zawsze, przed chwilą się loguję i mogę normalnie grać, kasa i rp zostały, z tym, że tą którą miałem przy sobie poszła do banku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_16904
18 minut temu, marko napisał:

Potwierdzam, niedziela rano ban na zawsze, przed chwilą się loguję i mogę normalnie grać, kasa i rp zostały, z tym, że tą którą miałem przy sobie poszła do banku.

Tak samo, wszystko zostało a jedynie gotówka z portfela przeszła do banku :)

• 3 lata później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
comment_61802
7 godzin temu, PjoTerrrrr napisał:

ja dostałem bana do 18 lutego i nic... ?
nie mialem mod menu ale miałem 63mln bo zarobiłem głównie z inport export 
da sie to jakoś usunąć? 

Ale co usunąć ? Ban to ban pa pa konto nie podlega już negocjacji w Rockstar zgodnie z polityką ich. 

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano
comment_64986
Dnia 27.06.2017 o 09:46, Namo napisał:

Ciekawe, może wszyscy ci co dostali niesłusznego bana w ostatnich dniach mogą grać znowu. Już raz była taka akcja, dostałem bana na Cytrynka85 a na drugi dzień mogłem grać.

eh ja dostałem nie dawno za nic i do tej pory mam bana co moja wina że z oszustem się  zobaczyłem pisałem mu żeby mi tej kasy nie dawał a on jeszcze mi rp do dawał mimo że byłem w singleplayer i tak mi dawał na drugi dzień dan perm i wiem ze mam już po grze i jej nie odzyskam ale jak rokstar za takie błędy blokuję grę to tego czegoś kupować się nie da 3 konta mam zbanowane co do tego jedno mam do 18śierpnia i też przez citera   a nie którzy ledwo grę kupili i dupa już sobie nie pograją to jest patologia jak by mieli dobre anty cheaty to by ani jednego cheatera nie było 

miałem taką nie spodziewaną rzecz że grałem z kolegą i robiłem misję zaraz po chwili mnie rozłączyło z sesją i dołączam ponownie mam choinkę na głowie i zastanawiam się czemu  zaraz hajs leci i tak straciłem konto o nicku voltik_gamer ;( kolejne to było voltik_gamer_PLN i te konto mam do 18sierpnia zbanowane i chciał bym wiedzieć czy mogę je odzyskać ?

Opublikowano
comment_64999
14 godzin temu, voltik_gamer_PLN napisał:

eh ja dostałem nie dawno za nic i do tej pory mam bana co moja wina że z oszustem się  zobaczyłem pisałem mu żeby mi tej kasy nie dawał a on jeszcze mi rp do dawał mimo że byłem w singleplayer i tak mi dawał na drugi dzień dan perm i wiem ze mam już po grze i jej nie odzyskam ale jak rokstar za takie błędy blokuję grę to tego czegoś kupować się nie da 3 konta mam zbanowane co do tego jedno mam do 18śierpnia i też przez citera   a nie którzy ledwo grę kupili i dupa już sobie nie pograją to jest patologia jak by mieli dobre anty cheaty to by ani jednego cheatera nie było 

miałem taką nie spodziewaną rzecz że grałem z kolegą i robiłem misję zaraz po chwili mnie rozłączyło z sesją i dołączam ponownie mam choinkę na głowie i zastanawiam się czemu  zaraz hajs leci i tak straciłem konto o nicku voltik_gamer ;( kolejne to było voltik_gamer_PLN i te konto mam do 18sierpnia zbanowane i chciał bym wiedzieć czy mogę je odzyskać ?

Kup nowe konto i graj od nowa. Na przyszłość jak ktoś sypie kasę/rp na sesji to natychmiast zmień sesje. Osoba, która dostaje taką kase po cichu ma przydzielane reporty w statystykach, a przy zwiększonej częstotliwości tych reportów do sesji mogą dołączyć pracownicy rockstara i manualnie nadać bana.