Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Featured Replies

• Odpowiedzi 2.4 tys.
  • Wyświetleń 1.5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Witam. Szczerze nie polecam ekipy TIGERGTA5 TG. Członkowie atakują swoich i niszczą zasoby, transporty, itp. Dwa razy się zastanówcie zanim tam dołączycie.

• Witam. Szukam ekipy do grania, robienia napadów i innych świetnych rzeczy (bez skojarzeń  ) Nie ma być to duża ekipa tylko gdzieś czteroosobowa. Wymagania: TeamSpeek 3 (podam ip) M

• W sumie to mógłbym dołączyć ? lvl - 200 nick - enskyzOfficial (taka łódka na profilowym) Chętnie bym przyjeżdżał na jakieś zloty samochodowe, mógłbym pomagac w robieniu jakiś napadów ?

Opublikowane grafiki

Opublikowano
comment_42776
Dnia 10.08.2018 o 23:20, abazgiel napisał:

Witam szukam graczy do wspólnego grania, robienia napadów, sprzedaży itp.

Obecnie 195lv, szukam ludzi którzy graja dosyć często i lubią posiedzieć po nocach w takich porach najczęściej gram ?

Witam

Tigergta5 to ekipa w której będziesz mógł zdobywać swoje umiejętności i doświadczenie.

Prowadzić napady, misje, biznes w współpracy z członkami zespołu, którzy razem będą wspomagać.

Ekipa do napadów 4 osoby lub stała do wykonania geniusza zbrodni z napadów starych i nowych.

Przypływ dużej gotówki gwarantowany w takim zespole.

Szukam aktywnych graczy, którzy graja codziennie lub w tygodniu kilka razy oraz tych co mogą zagrać tylko w weekend.

Więc nie zastanawiaj się i dołącz do zespołu klikając w poniższy link.

Gracze  powyżej 20 lat 

Wymagany TeamSpeak3, Discord

Serwer Discord > TIGERGTA5: https://discord.gg/yV5wcz5 - tu nas znajdziesz.

Grupa Rockstar Games Social Club > Tigergta5 https://pl.socialclub.rockstargames.com/crew/tiger_gta5

Grupa na Steam > Tigergta5 https://www.steamcommunity.com/groups/tigergta5

Aktualizacja  aktualna 

Zapraszamy

Tigergta5 

Opublikowano
comment_43034
23 godziny temu, Shiizaku napisał:

Szukam kogoś do pogrania (ewentualnie dołączę do ekipy), aktualnie robię misje z tych niebieskich heistów. Link do profilu: https://socialclub.rockstargames.com/member/shiizaku

Mój wiek: 20, pasowałoby żebyś miał te 16 lat lub więcej.

dołącz do naszej ekipy i graj tu masz 

Opublikowano
comment_43110

ok potrzebujemy z kolegą jescze 2 osób, żeby dokończyć napad "seria A" zostały jescze 2 przygotowania. Jeśli chcesz wziać udział w napadzie to dodaj mnie na social club: robi60

kiedy mnie dodasz napisz wiadomość że chcesz z nami zagrać to cię zaproszę.

• karollos zmienił(a) tytuł na 'GTA Online' Criminal Mastermind
Opublikowano
comment_43131

Witam . Od niedawna zacząłem grę w gta online. Jestem wieloletnim graczem i fanem gta , gram w gta od gta 2 kiedy tylko wyszła. Poszukuję ekipy do wspólnej gry  i pomocy w zaistnieniu w świecie gta online bo jak każdy wie początku są trudne. Służę rozwagą pomysłami, dobrym strzelaniem oraz umiejętnością grania. Pozdrawiam.

Opublikowano
comment_43145

Witaj
Otwieram Rekrutację do mojej ekipy "ROADKILLERZZ" w GTA V (PC) !

Mój Nick: MRXNEO1
Kontakt: Email: marcelo09908@gmail.com

Wymagania:
- TS3
- Minimum 16 lat
- Dobry Humor 

Co oferuję?
- Dobrą intensywną rozgrywkę jak i zabawę
- Częste napady/rabunki itp
- Własnego TS3 zmożliwością założenia własnych kanałów
- Awanse ( osoby które awansują na komisarza dostają ode mnie po 1MLN $ na głowę)
- Wykonwywanie różnych wyścigów, DM i innych ciekawych akcji

O Mojej postaci jak i Ekipie:
Posiadam
- 1001 LVL
- Bunkier
- Bazę
- Hangar
- Wiele garaży dla ekipy
- Fabrykę z kokainą 
- Fabrykę z metą
- Fabrykę Marichuany
- Fabrykę fałszywych pieniędzy
- Fabrykę fałszywych banknotów
- Klub nocny
- Wiele pojazdów lądowych, powietrznych jak i morskich na użytek ekipy
- I wiele innych udogodnien dla członków ekipy

Jesteś zainteresowany ?
Napisz podanie tutaj: https://goo.gl/forms/6vqxSSIYbsdIxquk1 
A ja postaram sie jak najszybciej rozpatrzeć twoje podanie :D

Opublikowano
comment_43183
Dnia 16.08.2018 o 16:49, karollos napisał:

Szukam chętnych lub dołączę do innych osób, które chcą się podjąć wyzwania jakim jest Criminal Mastermind.

Najlepie gdy będą to osoby +18, posiadające sprawny mikrofon, wolny czas oraz poczucie humoru.

Zainteresowanych proszę o PW. 

Pozdrawiam!

Witaj geniuszu zbrodni, a jeszcze nie geniusz . W mojej ekipie możesz się dogadać może powstanie trzecia ekipa, która to wykona. 

Zapraszam do naszej ekipy zobacz co i jak.

Opublikowano
comment_43286

Witam,

Szukam ludzi do robienia napadów z "The Doomsday Heist" (potrzebuję 3 osób)

Wymagania:

-ogarnięty -ts3 (gadamy na moim teamspeaku) -12-14lat -poczucie humoru ?

Kto jest chętny piszę w komentarzu i podaje swój nick na social club.

Mój nick: Wiktorlt

Pozdrawiam.