Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam ludzi do wspólnej gry

Np. Napady,MiniGry itd...

>WYMAGANIA<

-Ts3

-Posiadanie konsoli

-Dużo czasu na grę "min. 1,3-2h "

-Wiek nie gra!

-Lvl dowolny!

>O mnie<

-14lat

-PsN Nick : MmxLive 

Ps.Jak mnie dodasz to napisz tą wiadomość = "Ja z GtaForum$"

Opublikowano (edytowane)

Tak jak w temacie poszukuje osób do grania :

-minigierki typu ; cars vs runners , rpg vs insurgent itd

- Deatmatche , wyścigi , napady 

-bike parkoury lub stunty na swobodnej rozgrywce 

-walki typu 3 kurumy vs sultan na swobodnej rozgrywce 

wiek nie ma znaczenia , sam mam 15 lat 

Chętni piszcie i dodawajcie na sc  : Sebeqq13   :)

Edytowane przez куυυвι2к | BETS.gg
Opublikowano

Odświeżam swój post, nie było mnie trochę czasu na GTA, ponieważ miałem prace, bardzo nieregularną i mało czasu na granie. Teraz wróciłem i wciąż szukam osób. Chętnych zapraszam na mój SC który jest podany wyżej. Jeśli macie ochotę pograć, pośmiać się, to zapraszam do pisania na SC.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Szukam osób do wspólnej gry. Nie szukam pro graczy i małolatów więc minimum to 18+ i w miarę ogarnięta osobowość :) Piorytetem jest dobra zabawa i współpraca na misjach/napadach.

Sam mam 24lata i ~35 poziom  który staram się podwyższać :)  Nick na sc - Subtilek

Opublikowano

Witam mam na imię Patryk mam 21 lat. Szukam ludzi do wspólnej gry napady, misje, fun itp. Ogarnie się jakiegoś TSa i jazda. Grę po raz pierwszy odpaliłem wczoraj. Ograniczenia wiekowe 15+ wiem że są ludzie ogarnięci w tym wieku. Fajnie jak znaleźli by się ludzie z którymi bez spiny bawili byśmy się gra i ja poznawali a nie internetowe napinacze najchętniej widział bym początkujących żeby nie psuć zabawy. Pozdrawiam  i zapraszam : ]

Opublikowano

Cześć z chęcią mógłbym z tobą pograć. Sam szukam ludzi do wspólnego grania, aktualnie gram z jednym znajomym on ponad 300 lvl ale się uczy bo przeniósł się z zacofanego ps3 gdzie wielu elementów z PC nie ma, ja 41 lvl więc bardziej początkujący. Mam 17 lat a znajomy 15 ale ogarnięci bardziej umysłowo niż sporo osób w naszym wieku. Jeśli ci pasuje to zaproś na steam i się zgadamy mój nick to Freydhis.