Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_12447
4 minuty temu, Fabsik2001 napisał:

Cześć czy jak kupiłem już raz dostep to money lobby to mogę kupić jeszcze raz ?

Tak mozesz ja kupowalem 2 razy

Opublikowano
comment_12456
13 minut temu, Namo napisał:

... żebyś przeczytał opis Money Lobby.

W drodze wyjątku można wpłacić €4.50 aby skorzystać z Money Lobby za 20 PSC. Tyle, że 4,50 faktycznie = 19zł ale mam do zapłaty 26 zł

Opublikowano
comment_12458
3 minuty temu, Namo napisał:

To odznacz ponoszenie kosztów, serio kurwa nie czytasz co robisz płacąc w internecie pieniędzmi matki?

ale ja jestem zjebany xdd. Sorki.

Opublikowano
comment_12519

Przylaczam się do pytania.. Kiedy bedzie działało money libby bo nie wiem czy wpłacać opłatę.. A jak tak to będę w jakiejś kolejce czy co. Bo nie rozumiem

Opublikowano
  • Autor
comment_12522
Dnia 17.03.2017 o 14:14, paluknysmiec napisał:

kiedy money lobby

2 godziny temu, Mateulele napisał:

Kiedy bedzie działało money libby

Jeszcze nie wiadomo, testowane jest rzucanie worków $40 000. Poinformuję jak zakończą się testy.

2 godziny temu, Mateulele napisał:

będę w jakiejś kolejce

Lepiej być bardziej z przodu jak z tyłu, co nie? :-)

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6