Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_12533

A kiedy lobby będzie działało ? Bo jutro chcę kupić xD Bo jak nie to za 15e będę musiał 1 250 000 w gta kupić :/

Edytowane przez xXmajkIXx

Opublikowano
comment_12548

Jaka jest szansa na bana korzystajac z tej usługi?

Edit. Żadna jak zastosuje siędo poleceń, pozdro :)

Edytowane przez howki

Opublikowano
comment_12678

Witam. To znowu ja.

Mam pytanie na inny temat. Chodzi mi o pieniądze w GTA Online. Nie wiem czy już ktoś kiedyś zadawał takie pytanie, ale:

Jeżeli już wydałem całą kasę zarobioną z Money Lobby, to czy od tamtej pory mógłbym wpłacać do banku te bardziej "legalnie" zarobione pieniądze?

Zazwyczaj od pierwszego momentu skorzystania z tej usługi tego nie robiłem, ze względu właśnie na bezpieczeństwo, ale już trochę czasu minęło odkąd ostatni raz uczestniczyłem w tym Lobby, więc pytam ogólnie tych osób które także skorzystali z Money Lobby.

Pozdrawiam.