Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, kubek napisał:

po stópkach całować i jeszcze dać się obrażać? No nie wydaje mi się

Mi też się tak nie wydaje, wystarczy przeczytać ze zrozumieniem opis i regulamin Money Lobby.

2 minuty temu, kubek napisał:

zainteresowany kupnem? Tak

Nie ty jeden więc ...

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Haxy do sypania hajsu na Money Lobby są teraz offline oraz aktualizowane aby pieniądze jakie otrzymujecie były bezpieczne. Do czasu zakończenia prac sesje nie będą się odbywały, zazwyczaj trwa to kilka dni. O kolejności wejść na Money Lobby po zakończeniu aktualizacji decyduje kolejność wysyłanych donejtów.

• Lubię to 1

Witam jestem nowy i mam pytanie nie potrzebuje odrazu po 400 mln ale trochę bym przygarnął czy Namo jest możliwość zapłacenia 12 zł psc (11,99) za około  ? jest to połowa jak coś to mam nadzieję że się dogadamy jak już zgarnę te mln kicknij mnie albo postaw money lobby na 30 min itp ... :) Niemam więcej i w najbliższym czasie nie zgarnę bo Wiedzmin był na promocji :P 

Nawet 30 starczy nie chcę dużo po prostu bida jest i przydało by się coś mieć jak teraz promocje do 12 czerwca ...

Na moim koncie "MyPaysafecard" znajduję się 11,99 :P wiec tyle mogę zapłacić za jakieś mln-y  :) Najlepiej tak jak pisałem postaw sesije na 20 min i tyle wiecej nie chce :) Mam nadzieję że pozytywnie to rozpatrzysz :)

I przez te 20 mln ile naleci tyle naleci ;)

Edytowane przez mYmek

1 godzinę temu, mYmek napisał:

kultury to cię nie nauczyli

Nie, jak była wycieczka do muzeum to byłem chory.

9 godzin temu, mYmek napisał:

nie potrzebuje odrazu po 400 mln

Jakie 400 mln? Nie dość, że nie potrafisz czytać to jeszcze jesteś bezczelny.

9 godzin temu, mYmek napisał:

przez te 20 mln ile naleci tyle naleci

Więc wypierdalaj.

Jestem bezczelny ? W jaki sposób powiedz mi to ty wylatujesz z mordą na start ... Z czytaniem problemów nie mam jednak ty źle to rozumiesz + na przyszłość czytaj uważnie i ze zrozumieniem ponieważ to było pytanie na które można odpowiedzieć nie ponieważ przyjmujemy dotację za jedynie 5 euro ... A nie na start masz problemy idio*o {" wsadź sobie w dupę swoje 11,99. "}

Edytowane przez mYmek

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat