Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

55 minut temu, Anonim napisał:

Namo to oszust

Dla gówniaka który nie potrafi czytać Namo zawsze będzie oszustem, chujem, cfelem czy pedałem.

Nie potrafisz czytać = wypad. Gówniaki którym nie chce czytać się opisu i regulaminu Money Lobby będą usuwani z sesji i znajomych, swoją ignorancją stwarzają zagrożenie banem dla reszty zbierających hajs. Nikt by nie chciał stracić swojej kopii gry bo jakiś gówniak nie potrafi czytać, prawda?

Wczoraj na wszystkich sesjach łącznie hajs zbierało 150 graczy, jakoś dali rade dołączyć i przeczytać co trzeba. Tylko gówniak nie ogarnął.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

@Anonim ty nawet pisać na forum nie potrafisz, cytujesz jak przyjebany mózgowo. Nic więc dziwnego, że nie zebrałeś hajsu, jesteś upośledzony.

BTW. dzisiaj pierwsza sesja o 17:00 i jedziemy do północy.

Nie moja wina że na telefonie ta strona jest spierdolona. Przeczytałem opis 3 razy i jak wszedłem i było wolne miejsce to sesja się skończyła. Jak wszedłem o 18;00 po naprawieniu haxów to mnie usunąłeś ze znajomych.

Możemy skończyć tą chujową rozmowę, wystarczy że dodasz do znajomych, albo możesz być chujem i mieć wszystko w dupie. 2 raz korzystałem ze strony i wiem że to działa, ale to nie moja wina, że zjebały się haxy i stwierdziłeś, że mnie usuniesz ze znajomych bo minęły 24h.

Namo strona nie działała i nie miałem jak wbić, więc nie wyzywaj tylko pomóż rozwiązać problem.

Nick SC: 123MatiGhost123

Przed chwilą, Anonim napisał:

nie dał mi okazji

Dostałeś zaproszenie, byłeś i wyszło, że masz wyjebane na opis i regulamin. Dostałeś się wczoraj ponownie do znajomych a dziś wyjebałem cię znowu bo nadal wychodzi, że nie potrafisz czytać. Zgiń, przepadnij tłuściutki gówniaku.

4 minuty temu, Anonim napisał:

stwierdziłeś, że mnie usuniesz ze znajomych bo minęły 24h

Jeszcze raz ci piszę, może zrozumiesz. Nie wyleciałeś dlatego, że czas ci się skończył tylko dlatego, że jesteś głupi.

5 minut temu, Anonim napisał:

pomóż rozwiązać problem

Za wyzywanie mnie od oszustów, wypierdalaj.

12 minut temu, Roszan napisał:

Tak wczoraj zapłaciłem zebrałem i wszystko było ok to o czym pisze to stara sprawa nic nie związanego z money lobby.

Jeśli stosujesz się do wszystkiego z pierwszego postu nie ma problemów. jeśli nie potrafisz czytać widać to jak na załączonym obrazku.

spk dzieki ale trzeba zaplacic o tej 17 czy mozna nawet teraz a o 17 dostane zapro ?

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat