Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_23020
12 minut temu, Bartooo123 napisał:

raz na jakiś

biegałeś od postaci do postaci, również przechodziłeś przez tą która sypie hajs

12 minut temu, Bartooo123 napisał:

nie mam Sary w znajomych?

Takie twoje wygibasy mogły doprowadzić do zawieszenia się sesji. Od soboty surowiej traktuję tych co mają wyjebane na regulamin.

3 godziny temu, MASAKRA_139 napisał:

odebrałem kase polecam

Rzadko trafiają się takie wypowiedzi w tym wątku, zazwyczaj jest on miejscem narzekań gówniaków.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_23040

Namo, dzisiaj mnie wyrzuciles z znajomych i sesji jak o 9 wbilem, i wiem za co bo za wjechanie samochodem sory za to ale zapomniałem go odstawić, mam nadzieje że dasz mi 2 szansę, pozdrawiam.

Opublikowano
comment_23078
9 minut temu, AimMajster napisał:

zaproszenia są nawet do 3 dni jak duze kolejki więc dupy nie spinać czekałem 2 dni i mam.

Ok

Opublikowano
comment_23080

Polecam namo, kupiłem u niego ostatnio level up i następnego dnia po powrocie do domu miałem już konto z powrotem. Kiedyś też kupiłem u niego money lobby i też wszystko git. POLECAM :D

Opublikowano
comment_23082

Dostałem zaproszenie od tego waszego gościa i nie mogę przyjąć bo ma pełną liste znajomych :/

Edytowane przez WaToX33

Opublikowano
comment_23086

Jak mam być szczery to dosłownie nic nie jest związane z opisem Money Lobby w prezentacji... Na zaproszenie czekałem prawie 2 dni, a nie "wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych". Gdy w końcu dostałem te zaproszenie poczułem wielkie rozczarowanie, praktycznie nic z tego co doświadczyłem nie jest choć trochę podobne do prezentacji i wszystkich filmów tam zamieszczonych. Podobno to "sterczenie" na sesji ma się odbywać nieco krócej niż się spodziewałem... Niby szybko. Co do czego to zostawiłem odpalone GTA na sesji 3 razy na nocki, stawiałem tez kilka razy normalnie na godzinkę czy dwie i co? Zarobiłem przez tyle czasu jakieś marne max 12 mln. Więcej wydam na prąd niż dałem za tą kasę w GTA której dalej nawet nie mam. Zaktualizuj w końcu tą prezentacje, bo w niczym nie przypomina tego co się dzieje na sesji...