Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_30196
2 godziny temu, Namo napisał:

czekaj na swoją kolej i nie obsraj spodenek

Długo jeszcze będzie trzeba czekać, bo czekam już dobre 4 godziny

Opublikowano
comment_30197

@frotezik czekaj kurwa twoja mać

Opublikowano
comment_30202

Namo Mam pytanie mam juz w znajomych ta osobe teraz co robic? Dolaczyc do  sesji czy czekac na zaproszenie W regulaminie nic nie pisze dolaczylem do sesji i jestem w swoim apartamencie co robic? Podejsc do tego miejsca i do tych osob sie nie zblizac czy jak?

Opublikowano
comment_30205
6 minut temu, Marynekow napisał:

Namo Mam pytanie mam juz w znajomych ta osobe teraz co robic? Dolaczyc do  sesji czy czekac na zaproszenie W regulaminie nic nie pisze dolaczylem do sesji i jestem w swoim apartamencie co robic? Podejsc do tego miejsca i do tych osob sie nie zblizac czy jak?

Wszystko ci pisze.

Opublikowano
comment_30206
5 minut temu, Marynekow napisał:

W regulaminie nic nie pisze 

Jesteś kurwa ślepy czy udajesz debila? WSZYSTKO masz napisane w pierwszym poście.

Opublikowano
comment_30207
4 minuty temu, Gal_Anonim napisał:

Jesteś kurwa ślepy czy udajesz debila? WSZYSTKO masz napisane w pierwszym poście.

Nie musisz być taki agresywny mówie o regulaminie a nie o małym druku pod banerze Nie zobaczyłem tego to sie pytam

Edytowane przez Marynekow

Opublikowano
comment_30213
1 godzinę temu, Namo napisał:

Zostajesz właśnie usunięty ze znajomych konta sypiącego bo wyszło, że nie czytałeś opisu i regulaminu.

Można jeszcze raz tak?  Zamówić ? ;/ Teraz już sie zapoznalem ..

Edytowane przez Marynekow

Opublikowano
  • Autor
comment_30229

Twoje pytania nie są śmieszne, dowodzą wręcz niedojebia mózgowego i braku umiejętności czytanie. Nie kupuj zjebany gówniaku wjazdu na money lobby bo wyleci szybciej szybciej niż ci się zdaje.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_30236
6 minut temu, karolakaczolg napisał:

przepraszam że się niecierpliwie ale zapłaciłem 7h temu i jeszcze żadne zaproszenie nie dotarło :)

Zapłaciłem 10 godzin temu i nadal nie mam, ale mamy czekać bo duże zainteresowanie jest