Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_3188

@-_-BARTIEK-_- i przez to, że

24 minuty temu, -_-BARTIEK-_- napisał:

tosty/grzanki są debilami

mam nie reklamować Money Lobby? Dzięki tej reklamie na grupkach sprzedałem 36 wjazdów na sypanie hajsu.

Zastanawiam się, czy kiedyś zrozumiem tok myślenia takich gówniaków jak ty.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_3236

Polecam jeśli masz czas w ciągu 6 dni wyciągniesz ok. 450 MLN $ w GTA V.

Edytowane przez naylimiskam

Opublikowano
comment_3238

Ja z mojego zakupu jestem zadowolony, Gościowi można zaufać, jest bardzo ogarnięty, polecam kupować bo naprawde można zebrać około 25milionów w pare minut bez BANA.

Opublikowano
  • Autor
comment_3278
Przed chwilą, Daniel Chełminiak napisał:

jak ja mam wejść na lobby money?

Procedura standardowa. Dostajesz zaproszenie na Socialclub do znajomych a później na sesję w GTA Online.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_3418

A co polecacie by szybciej nabić kasę by kupić domy i auta itp? @Jack_Norris @Namo ?

poprosze o link ( na Ps4 początek 17 lvl i 160tys $) 

Opublikowano
comment_3430
4 godziny temu, Jack_Norris napisał:

Poszukaj na stronie z dotacjami Tipanddonation.com 

Tzn? Możesz dokładniej wytłumaczyć?

Opublikowano
comment_3460

Polecam :) fajne by było jakies powiadomienia albo poradni co i jak po :)

Edytowane przez maniek1991