Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Daro267 napisał:

7 min jeden milion wpada. Rozumiem ze szybciej się nie da? 

W 7min nawet połowy tego nie zarobisz, poza tym po co kupiłeś money lobby skoro masz wyraźnie napisane w opisie że jeśli nie masz czasu sterczeć na money lobby to jest coś takiego jak lvlup gdzie w ciągu 24h na twoje konto wpada nawet 400mln 

2 godziny temu, Focus napisał:

W 7min nawet połowy tego nie zarobisz, poza tym po co kupiłeś money lobby skoro masz wyraźnie napisane w opisie że jeśli nie masz czasu sterczeć na money lobby to jest coś takiego jak lvlup gdzie w ciągu 24h na twoje konto wpada nawet 400mln 

A gdzie wyczytałeś ze nie mam czasu? Interesujące.... .  W 7 min leci milion wiec co wciskasz kit ze nawet połowy miliona nie zbiore? 

A zapytałem się tylko aby się upewnić czy szybciej się nie da, bo w poście jest napisane 50milionów na godzinę. Chyba zrozumiałe czemu zadałem to pytanie... 

Edytowane przez Daro267

1 godzinę temu, Daro267 napisał:

A gdzie wyczytałeś ze nie mam czasu? Interesujące.... .  W 7 min leci milion wiec co wciskasz kit ze nawet połowy miliona nie zbiore? 

A zapytałem się tylko aby się upewnić czy szybciej się nie da, bo w poście jest napisane 50milionów na godzinę. Chyba zrozumiałe czemu zadałem to pytanie...

Kurwa jak by się dało to by szybciej leciało. Nie zadawaj irytującyh pytań 

Cześć, tak sie zastanawiam nad tym komunikatem "UWAGA!".

Da się go jakoś usunąć i czy tylko ja to mam. Korzystam z money lobby pierwzy raz. Wiadomość do znajomych przyszła w 2 minuty od wysłania donate, wszystko działa jak należy. Polecam wszystkim kto za 30zl chce się pobawić na on-line wszystkim. Pozdrawiam :3

11 minut temu, Potato112 napisał:

Cześć, tak sie zastanawiam nad tym komunikatem "UWAGA!".

Da się go jakoś usunąć i czy tylko ja to mam. Korzystam z money lobby pierwzy raz. Wiadomość do znajomych przyszła w 2 minuty od wysłania donate, wszystko działa jak należy. Polecam wszystkim kto za 30zl chce się pobawić na on-line wszystkim. Pozdrawiam :3

Każdy tak ma 

Polecam Money Lobby od Namo. Zaproszenie przyszło po minucie. Dołączenie do sesji nie sprawiało żadnych problemów. Co prawda zebranie 100mln trwa okolo 12-14 godzin, ale spokojnie można sobie poradzić, nawet poświęcić te dwa dni, po 6 godzin i nie ma sprawy. Jeżeli bedziesz przestrzegać regulaminu, wszystko będzie dobrze. Gorąco polecam ?

5 godzin temu, Adrjnk napisał:

Dzisiaj rano czekała na mnie taka niespodzianka pomimo że zastosowałem się do każdego punktu sypania. 

Screenshot_20190115-073124_Gmail.jpg

Najwyraźniej się nie zastosowałeś, albo pobierałeś jakieś darmowe haxy. Tyle osób skorzystało z money lobby oraz lvl up a żadna nie skarżyła się na bana. 

Nic nigdy nie pobierałem. Jedynym odchylem od regulaminu było to że zbierałem kwotę 100 mln w kilku częściach ponieważ było to awykonalne w momencie gdy host stawał się offline po kilku godzinach lub była co chwilę zmieniana sesja. Pieniądze wydawałem równocześnie wraz z ich zbieraniem oczywiście na sesjach publicznych a na koniec zostawiłem w portfelu 4 mln i więcej nie zbierałem bo nie miałem już takiej potrzeby. 

6 godzin temu, Adrjnk napisał:

taka niespodzianka

Wiesz, żeby uznać to, że dostałeś bana za Money Lobby to by wszyscy musieli dostać, czyli jakieś 1700 osób od dnia kiedy zbierałeś.

Na moje oko to się pewno bawiłeś jakimś gównem, albo kolega z którym się bawiłeś i myślisz, że na money lobby to zwalisz.

A może leci noworoczna fala banów R* jak co roku? Jeśli tak to się nie przejmuj, nie musisz korzystać z Money Lobby żeby brać w niej udział ?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

1 minutę temu, Namo napisał:

Wiesz, żeby uznać to, że dostałeś bana za Money Lobby to by wszyscy musieli dostać, czyli jakieś 1700 osób od dnia kiedy zbierałeś.

Na moje oko to się pewno bawiłeś jakimś gównem, albo kolega z którym się bawiłeś i myślisz, że na money lobby to zwalisz.

A jest możliwe żeby wyciągnęli to że koleś mi dał 30 mln z 3 lata temu? 

6 minut temu, Adrjnk napisał:

wyjaśnione

Teraz pewno kupisz nową kopię GTA V i pewno nie chce ci się zarabiać od nowa więc weźmiesz również kartę shark. Na to liczy R*.

1 minutę temu, Peqe napisał:

to normalne, że stojąc mam cały czas komunikat

tak

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat