Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

33 minuty temu, Kacper1234 napisał:

Podczas zbierania kasy na sesji money lobby

a trochę wcześniej

Dnia 5.07.2017 o 21:29, Kacper1234 napisał:

gracz bierze misję, na której początku na darmo można podnieść amunicję, dzięki której mamy całe ammo na full i możemy wyjść z nią do online. Jednak nie pamiętam jak ta misja się nazywa, kojarzy może ktoś nazwę?

trzeba było nie kombinować

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

7 minut temu, Kacper1234 napisał:

wykop mojego posta sprzed 2 lat o misji dodanej przez R*

Po tym poście widać, że lubisz kombinować. Pogliczowało się trochę kaski a potem pewno poleciałeś na Money Lobby bo nic nie działało z filmików na Youtube.

Poza tym, użytkownik 123123 nigdy nie był na Money Lobby więc ... idź pisać bajki na qufnikowym discordzie.

7 minut temu, Kacper1234 napisał:

nie polecam

Kogo interesuje co poleca jakiś qufniak?

39 minut temu, franciszekwp1 napisał:

aktualna?

Tak.

Wykupiłem dziś dostęp do Moeny Lobby. Zebrałem ok. 20 mln, wyszedłem z sesji Money Lobby i dołączyłem do gry na innej - publicznej. Po jakimś czasie zrobiłem małe zakupy na jakieś ok. 16 mln (dodam, że miałem 4 mln swoje "legalne"). W tych 16 mln znalazły się tylko pojazdy + ulepszenia broni w Terrorbyte. Po niedługiej chwili od zrobienia zakupów i ulepszenia broni wyskoczył mi komunikat, ze dostałem BANA na miesiąc i reset wszystkich postaci. Dodam, ze stosowałem się do wszystkich zaleceń, nie wpłaciłem hajsu na wirtualne konto, itd. Co mogło być powodem bana? Co mogłem zrobić źle, o ile w ogóle zrobiłem coś źle? Tym bardziej, że zebrałem jedynie 20 mln z Money Lobby. Chyba ta oferta nie jest w 100% bezpieczna jak się zapewnia, mimo stosowania się do regulaminu.

przed chwilą, Didssonsansen napisał:

gra za która dałem 150 zł poszła sie gonić

Tak, takie jest stanowisko R*. Kiedyś jeszcze można było odwołać się od bana, teraz banują na oślep, nawet tych co nie haxują.

Gracze przyzwyczaili się do tego i kupują nowy klucz, modują konto i grają dalej w GTA Online.

Jak chcesz się bawić w Los Santos musisz przywyknąć i nie przywiązywać się do konta.

2 minuty temu, Didssonsansen napisał:

jakieś inne rozwiązanie

Kup sobie klucz na G2A i daj na modowanie. Prędzej czy później dostaniesz bana nawet jak będziesz grał czysto.

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat