Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_52781

Pytanko, czy jeśli zdobędę już te 100 mln i usunę konto sypiącego ze znajomych, to żeby znowu dołączyć do sesji, to muszę znowu wpłacić donejt?

Opublikowano
comment_52782
Dnia 10.10.2016 o 10:55, Namo napisał:

@slum5 tylko platforma PC.

Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych do mojego ale najczęściej na Facebook-owych grupkach oferując sypanie hajsu i modowanie kont w zamian za wysłanie kodu Paysafecard oraz bezczelnie powołują się na GTA Forum. Zazwyczaj banują zaraz po przesłaniu kodu lub danych logowania do konta Steam lub Socialclub. Tracisz wtedy kupon lub nawet konto z grą. Jedynym bezpiecznym miejscem do wysyłania donejta jest system darowizn tipeeestream a dane do konta wysyłasz wyłącznie przez system wiadomości prywatnych na tym forum. Nie daj się nabrać na niższe ceny hajsu w GTA Online, zazwyczaj takie oferty przedstawiają dzieciaki które chcą zarobić na nową grę sypiąc hajs i modując konta darmowymi haxami lub takimi które generują bana. Nie daj się wyrolować, jedynym i najbardziej popularnym i bezpiecznym sposobem na hajs w GTA Online jest Money Lobby i Level Up z www.gtaforum.pl. Nie ryzykuj. nie podawaj danych do logowania Socialclub nieznanym osobom na Facebook-u którzy chcą Cię okraść z gry lub za kilka złotych doprowadzą do blokady dostępu do GTA Online. Nie daj się namówić na udział w modowanych sesjach z sypaniem hajsu po których stracisz postępy swojej postaci w grze.

Kiedy dostanę zapro do znajomych nick kacpi1707

Opublikowano
comment_52784
51 minut temu, Kacpi455HC napisał:

Kiedy dostanę zapro do znajomych nick kacpi1707

2 godziny temu, apop napisał:

Witam kupiłem money lobby za 20 pare złoty  i juz mineło 3godziny i nadal nie dostałem zaproszenia chyba straciłem moje pieniadze tylko 

Jak przyjdzie Wasza kolej.

1 godzinę temu, HowkingPower napisał:

Pytanko, czy jeśli zdobędę już te 100 mln i usunę konto sypiącego ze znajomych, to żeby znowu dołączyć do sesji, to muszę znowu wpłacić donejt?

Tak. Będziesz musiał wpłacić kolejny donejt.

Edytowane przez Gal_Anonim

Opublikowano
comment_52836

witam 

mam pytanie, bo jak pisałeś że trochę będzie trzeba poczekać na Money Lobby bo nowe DLC jest to tak jakoś około ile czasu bym musiał czekać bo będę wyjeżdżał na wakacje 

Opublikowano
comment_52838

Siema namo znowu ja nie mogacy sie doczekac mam pytanie z pieniedzmi w level up czy te pieniadze mozna dodac do portfela czy trzeba miec przy sobie ? ? Pozdrawiam

Opublikowano
comment_52956
przed chwilą, Markiel napisał:

Kupiłem wczoraj money lobby I nadal nie dostałem zaproszenia. Jaki jest czas oczekiwania?

Zajebiście długi, jak po każdym nowym DLC.

Opublikowano
comment_52975
3 godziny temu, Mirgadayminister napisał:

Yo witam, wie ktoś może jaka jest aktualna ilość osób na money lobby? 

W chuj i jeszcze trochę. Nowy update wyszedł.

dumb full house GIF