Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_7542

@CypisPOLAND. Nie kumasz? Reszta godzin zostanie nadrobiona po skończeniu prac technicznych. Przecież to pisze czerwonym drukiem.

Edytowane przez 50pessos

Opublikowano
  • Autor
comment_7543
2 minuty temu, Hegen1337 napisał:

tyle trwa ta "aktualizacja" tego cheata?

Bo testują żebyś bana nie dostał.

3 minuty temu, Cypis napisał:

nie moja wina ze mnie nie było przed komputerem

Ok, to moja wina. Przez mnie bo zabrałem ciebie z matką na imprezę do Cioci Halinki.

2 minuty temu, Junior napisał:

hce kupic zmodowane konto na ps4 gta v online

Obsługuje tylko PC.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
  • Autor
comment_7547
2 minuty temu, 50pessos napisał:

Reszta godzin zostanie nadrobiona po skończeniu prac technicznych.

Ale @Cypis wjazd na Money Lobby kupił w wigilię (December 24, 2016 15:05). Przedłużenie czasu udziału w sesjach dotyczy tych co kupili dziś (26.12) i wczoraj (25.12).

Opublikowano
comment_7551

jak to wygląda na platformie steam ? i jak wyglada płacenie psc bo mam psc 100 zł ale 45 zostało użyte (kupilem gta 5 na g2a) i na psc jest jeszcze 55 zł to dostane 75 lvl + może wiecej kasy bo to jest 11-12 euro 300-350 mln ? z góry dzięki za odpowiedz :D

Opublikowano
comment_7557
Przed chwilą, keny02 napisał:

Czego wyzywasz idioto?

Nikt Cię tu nie wyzywa... Czytaj uważnie wszystko co jest napisane i dopiero pisz :)

Opublikowano
comment_7566
Przed chwilą, Namo napisał:

Tak i wyłączyć tego steam guard.

wielkie dzięki namo a nie będzie problemu z tym że posiasdam 55 zł to tam z 50-100 mln mi dorzucicie :D miłego dnia/nocy i wesołych pijanego sylwka :D

Opublikowano
  • Autor
comment_7567
1 minutę temu, keny02 napisał:

więc zluzuj majty

To może najpierw zapytaj co się odpierdala z zaproszeniem a dopiero później się napinaj, co? A może zły nick we wpłacie podałeś, takich przypadków też tu nie brakuje. Sapiesz a później narzekasz, że ktoś do ciebie startuje. Trochę empatii.

Opublikowano
comment_7574
Przed chwilą, Namo napisał:

No co ty, jeszcze testują czy nowa wersja jest bezpieczna.

A dzisiaj jeszcze to będzie działać czy po północy ?

Opublikowano
comment_7576
1 minutę temu, Namo napisał:

Nie wiem, tak samo jak Wy czekam na swój programik za $100 do sypania hajsu.

Rozumiem,no to czekam na jakąś pozytywną informację bo wpłaciłem te 5$ donejta.
Mam nadzieję że sie uda, a jeżeli nie uda się dziś to będę przeniesiony na kolejne dni ? czy ta kasa pójdzie w błoto?