Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_4387
1 minutę temu, Akeno215 napisał:

bany

To jest ban a nie bany. Kojarzę cię, intensywnie na czacie pisałeś swoje wcześniejsze metody na hajs w GTA Online a dopiero potem ogarnąłeś Money Lobby. Było tak od razu zrobić?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_4388
Przed chwilą, Namo napisał:

To jest ban a nie bany. Kojarzę cię, intensywnie na czacie pisałeś swoje wcześniejsze metody na hajs w GTA Online a dopiero potem ogarnąłeś Money Lobby. Było tak od razu zrobić?

Nie testowałem żadnych metod na hajs oprócz Money Lobby, na koncie Akeno215 na innym koncie tak ale nie na moim.

Opublikowano
comment_4390
Przed chwilą, Maciek napisał:

Ciekawe czy nie wplaciles geniuszu do banku

Nic nie wpłacałem cała gotówka była "na postaci".

Opublikowano
  • Autor
comment_4391
Przed chwilą, Akeno215 napisał:

Nie testowałem żadnych metod na hajs oprócz Money Lobby

Źle usunąłeś te darmowe cheaty które używałeś

na innym koncie

a gdy się przelogowałeś na

Akeno215

poleciał ban za pozostałości po darmowych cheatach.

Opublikowano
comment_4393
2 minuty temu, Namo napisał:

Źle usunąłeś te darmowe cheaty które używałeś

a gdy się przelogowałeś na

poleciał ban za pozostałości po darmowych cheatach.

Testowałem na komputerze u brata więc nie wiem jakim cudem miały by się pojawić na moim kompie...

1 minutę temu, Malboro napisał:

Prawdy nie napisze. Pewnie bedzie sie domagał o zwrot

Nie zamierzam prosić o zwrot tylko informuję że R* pewnie zbanuje większą ilość osób jak już tego nie zrobił, polecam zapytać innych osób które skorzystały z Money Lobby czy nie mają bana. Pozatym jawnie kupowałem dostęp do Lobby wiedząc że mogę otrzymać za to bana.

Edytowane przez Akeno215

Opublikowano
  • Autor
comment_4395
Przed chwilą, Akeno215 napisał:

Testowałem na komputerze u brata

Aha, a może na lekcji informatyki?

R* pewnie zbanuje większą ilość osób

Czekamy zatem na resztę screenów z wiadomościami od R* żeby upewnić się, że nie jesteś odosobnionym przypadkiem. Powinno być ich min 200 :-)

Opublikowano
comment_4396
7 minut temu, Akeno215 napisał:

na innym koncie tak ale nie na moim.

Kiedy ostatni raz uzyles? Sprawdz folder czy napewno wszystko usunąłes

Opublikowano
  • Autor
comment_4398
Przed chwilą, Malboro napisał:

uzywal na starym koncie gównianych modow

Albo odpalili dwa konta na dwóch kompach a u brata próbował sypać hajs na to konto Akeno215 jakiś darmowym modem.

Opublikowano
comment_4399
1 minutę temu, Namo napisał:

Albo odpalili dwa konta na dwóch kompach a u brata próbował sypać hajs na to konto Akeno215 jakiś darmowym modem.

Nie sypałem hajsu tylko dodałem hajs bezpośrednio na jego postać. I dziwne że on żadnego bana niema a ja mam.

Opublikowano
  • Autor
comment_4401

@Akeno215 nawet R* nie jest w stanie powiedzieć za co dostałeś bana w GTA Online. Może po prostu wygrałeś bana na loterii organizowanej przez R* który działa na zasadzie funkcji random. Takimi pretensjami wytapetowane jest forum Supportu Rockstar z prędkością kilka na minutę. Ja też dostawałem bany na kontach których nie odpalałem a te które sypię hajs i latam na godmode trzymają się miesiącami. Przykład, @Piotrass, od wiosny cheatuje na tym koncie i nie ma bana. Przypadek? Nie sądzę.

Opublikowano
comment_4402
5 minut temu, Akeno215 napisał:

Nie sypałem hajsu tylko dodałem hajs bezpośrednio na jego postać

Z konta Akeno215 tak?

Opublikowano
  • Autor
comment_4407
20 minut temu, Akeno215 napisał:

Z konta brata...

Co nie zmienia faktu, że już przed Money Lobby coś kombinowaliście ale to już mało ważne. Czekamy na info od reszty uczestników Money Lobby. Nie masz szans żeby na tylu klientów ktoś nie dostał randomowego bana z upośledzonego systemu anty-cheat R*.