Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_13565

@Namo  Hej Namo, chciałbym za jakieś dwa trzy dni zakupić modowane konto, Lecz chciałbym zapytać bo nie widziałem tego nigdzie, czy konta modowane mają to pierwsze ostrzeżenie ( tnz. to o resecie postaci ) już za sobą czy nigdy tego nie było? Czy konto jest czyściutkie jakby nowo kupione?

Opublikowano
comment_13569
6 minut temu, Namo napisał:

Co kurwa?

Chodzi o to, że czasem za to, że zbierze się hajs z dropu od jakiegoś randomowego moddera, to dostaje się takie jakby ostrzeżenie .. Ban na 30 dni i reset. I moje pytanie jest takie, czy te konta przechodziły takowy reset, czy są to konta takie jak prosto po kupnie ( tyle, że zmodowane ) ... I czy po kupnie jedno konto przeznaczone jest tylko dla jednej osoby. ( często na allegro jak sprzedają konta to np. jedno konto dla pięciu osób )

Opublikowano
comment_13573
4 minuty temu, Namo napisał:

wypadałby przeczytać opis tematu w którym zadajesz durne pytanie, czyż kurwa nie?

a czemuż to kurwa jesteś taki nie miły :(

Opublikowano
  • Autor
comment_13575
1 minutę temu, Liqa Madiq napisał:

jesteś taki nie miły

Ty jesteś niemiły, zamiast przeczytać treść tematu w którym zadajesz zjebane pytania to wolisz grać innym na nerwach. Matkę też tak wkurwiasz gówniaku?

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_13576
5 minut temu, Namo napisał:

Ty jesteś niemiły, zamiast przeczytać treść tematu w którym zadajesz zjebane pytania to wolisz grać innym na nerwach. Matkę też tak wkurwiasz gówniaku?

"gówniaku", o jezu, widać powiedzenie "im starszy tym głupszy" się sprawdza.. Tak się składa, że już od 10 lat nie mieszkam z mamą.. :) Więc pozdrawiam. Każdy ma prawo się pomylić, źle zrozumieć etc.. A ty odrazu wyzywasz. masz chłopie z 35-36 lat a zachowujesz się jak jakiś gimbus 

Opublikowano
  • Autor
comment_13577
4 minuty temu, Liqa Madiq napisał:

już od 10 lat nie mieszkam z mamą..

to powód do dumy

4 minuty temu, Liqa Madiq napisał:

Każdy ma prawo się pomylić, źle zrozumieć etc..

to lepiej uważaj na siebie bo jeszcze zrobisz dziecko jakiemuś murzynowi przez pomyłkę

Opublikowano
comment_13582
47 minut temu, Namo napisał:

to powód do dumy

to lepiej uważaj na siebie bo jeszcze zrobisz dziecko jakiemuś murzynowi przez pomyłkę

Milutki moderator, czyli jednak negatywne opinie o ekipie TOST nie są "fałszywe"

Opublikowano
comment_13596

Witam, ostatnio na lajwie pisałem czy masz zamiar poszerzyć zasięg money lobby o inne kraje. Więc tu ponawiam pytanie, czy zostanie dodany regulamin po angielsku dla osób z poza polski ? Czy zostanie zrobiona jakaś reklama dla osób za granicą? I tu jeszcze pytanie od znajomego zza granicy ,,Czy mogę zapłacić za money lobby za pomocą SMS poza polską?''

Edytowane przez Janusz Korwin Mikke

Opublikowano
  • Autor
comment_13598
3 godziny temu, Janusz Korwin Mikke napisał:

regulamin po angielsku dla osób z poza polski

Tego mi jeszcze brakuje, użerać się z gnojkami po angielsku. Właśnie, jak będzie po angielsku "wypierdalaj czytać opis i regulamin Money Lobby gówniaku"?

Opublikowano
comment_13600
7 godzin temu, Namo napisał:

Tego mi jeszcze brakuje, użerać się z gnojkami po angielsku. Właśnie, jak będzie po angielsku "wypierdalaj czytać opis i regulamin Money Lobby gówniaku"?

"GET THE FUCK OUT TO READ THE FUCKING RULES OF MONEY LOBBY YOU FUCKING DIP SHIT!"