Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_23312
15 godzin temu, Namo napisał:

tak oczywiście, każdy wyjebany z money lobby jest niewinny

Nie no ok .. a jeśli ponownie wyślę donejta to dodałbyś  ?

Edytowane przez kubartur1234

Opublikowano
comment_23377
10 minut temu, ☢NowiPLay☢тoхιc☢ napisał:

Kiedy dostane zapro do znaj? Czekam już od 3 godz. Czytałem regulamin i tam pisze "wciągu kilkunastu minut otrzymasz zaproszenie do znajomych ". Nie mam problem tylko się pytam :] 

luzuj trochę, ja tez czekałem za pierwszym razem ok ? On na pewno nie czeka aby tylko cb dodać jak kupisz ;). Jak nic nie zjebałeś podczas kupowania to  na pewno dostaniesz, tylko kwestia czasu .

Opublikowano
comment_23378

Ta rozumiem

Ale wiesz nic nie robię tylko czekam :] A zawsze max 1 godz. i zapro było  :] Bo to nie

jest mój pierwszy raz

7 minut temu, kubartur1234 napisał:

luzuj trochę ja tez czekałem za pierwszym razem ok ? On napewno nie czeka aby tylko cb dodać jak kupisz (ludzie mają ciekawsze zeczy do roobty¬¬;) jak nic nie zjebałeś podczas kupowania to sie za niedługo doczekasz.

Edytowane przez ☢NowiPLay☢тoхιc☢
.

Opublikowano
comment_23379
Przed chwilą, ☢NowiPLay☢тoхιc☢ napisał:

jest mój pierwszy raz

namo tak cię max za 2 dni doda, ja jeden dzień czekałem

Opublikowano
comment_23405
6 minut temu, Namo napisał:

matka wróciła z komisariatu?

o namo czy dodałbyś mnie bowczoraj wysłałem donejta a ludzie ktuzy dzisiaj juz dostali ( sorry za takie męczenie ale juz ogarnąłem dlaczego mnie wywalili, chodzi o wbieganie a nie wchodzenie na pole za co sorry )

Opublikowano
comment_23406

jezczed nie ale hyba ktos jakies konta robil nieprawdziwe i muwil ze to ja

mama wrucila z komisiariató i powiedziala zeby sie nie przejmowac i ze to tam 30 zlotyh ale kazda karadziez nawet za batonika to kradziesz i powiedziala ze mam zadecydowac ze albo mi daruje albo mamy to na policjem Glosic