Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_29348
2 minuty temu, Wiewiorson napisał:

ogólnie to mogles napisac ze na goze jest informacja ze sa zapelnione serwery bo jej nie widzialem a ty jak widac wolales inaczej

Ślepy kurwa jesteś, że nie widzisz dużego czerwonego ogłoszenia, czy tylko daltonistą?

Opublikowano
comment_29352
Przed chwilą, Wiewiorson napisał:

napisalem 'chyba'

To się o co kłócisz i nawet nie jesteś pewny, czy masz rację?

Ja pierdolę! Skąd takich ludzi biorą?

Opublikowano
comment_29360
9 minut temu, Wiewiorson napisał:

ile trwa to dawanie hajsu ?

Zależy jak chujowy internet posiadasz. Jeśli należysz do elity, to kilka godzin do dnia. 

Jak masz drewniany internet z Biedronki, to nigdy nie uzbierasz.

Opublikowano
comment_29365
1 minutę temu, Wiewiorson napisał:

no nie wiem czy 300mb/s to slaby net xD

Prędkość nie ma tutaj nic do rzeczy. Kasy nie pobierasz z jakiegoś serwera.

Opublikowano
comment_29372
2 godziny temu, Namo napisał:

Co się dziwisz, czytać nie potrafisz? Masz na pierwszej stronie informacje, że sesje są przepełnione, nawet jest o tym komunikat na czerwono na samej górze wątku.

Takie cymbały jak ty zawsze będą oszukiwani, skamowani, jebani, opierdalani. Ciebie nawet własna bacia robi w chuja, nawet dupa którą zapłodnisz pod remizą zostawi cie bo nie będzie chciała wychowywać gówniaka z takim cymbałem jak ty. Życie ci nie jest miłe i nie będzie jeśli nie opanowałeś jednej z podstawowych umiejętności w życiu człowieka, czyli czytania.

Namo to około trzeba czekać 2 - 3 dni ? ( fajnie są chociaż ferie teraz ) 

Opublikowano
comment_29384
1 godzinę temu, Abuk12 napisał:

Namo to około trzeba czekać 2 - 3 dni ? ( fajnie są chociaż ferie teraz ) 

2-3 dni przy założeniu, że ludzie przed Tobą nie mają drewnianego internetu i szybko zbierają.

Opublikowano
comment_29393
22 minuty temu, mateuszgaw napisał:

@Namo mam pytanie jak dołączyc do sesji z money lobby, jakby ktos wiedział to niech napisze z góry dzięki

Dlaczego zadajesz takie debilne pytania masz napisane przecież wszystko w temacie ziomus... 

Opublikowano
comment_29394
2 minuty temu, Vipper napisał:

Dlaczego zadajesz takie debilne pytania masz napisane przecież wszystko w temacie ziomus... 

Ale nie moge dołaczyc jakos nwm czm i prosze aby ktos wyjasnił no sorry ze nie za bardzo ogarniam ale chciałbym sie dowiedziec

Opublikowano
comment_29396
6 minut temu, Erycz napisał:

Gdy zapłacisz i podasz swój nick dostajesz zaproszenie od bota i potem dołączasz na sesje

I własnie w tym problem ze nie wiem jak do tej sesji dołaczyc xD