Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_45372
4 minuty temu, Max223210pl napisał:

Co ile dodajecie do znajomych na gta 5?

Zależy od kolejki 2-3 dni możesz czekać nawet tydzień .

Opublikowano
comment_45425

Czy to coś poważnego, bo podczas dropienia kasy wyskakuje mi komunikat "transakcja nie powiodła się, ponieważ serwery rockstar otrzymały zbyt wiele zapytań z twojej gry"

Proszę o szybką odpowiedź! 

Opublikowano
comment_45429
przed chwilą, Namo napisał:

poważnie to się w grobie leży, twoje pytanie jest durne

Ale i tak chciałbym dostać odpowiedź... 

Opublikowano
comment_45433
10 minut temu, Namo napisał:

odłącz szybko komputer

a następnie wyrzuć przez okno, najlepiej do sąsiada i już wszystko będzie dobrze.

giphy.webp

Opublikowano
comment_45508

Ja pierdziele, śmieje się z ludzi nie potrafiących czytać a sam zapomniałem dopisać w donejcie, że akceptuje regulamin. Jak to coś da to piszę teraz, tak akceptuje regulamin, viva la regulamin. 

Opublikowano
comment_45582

Gdy wypełnię wszystkie luki i pozostaje wpisanie kodu wyświetla się że do zapłaty jest 6.34€  chociaż że wybrałem opcje 5€ . Co jest nie tak ? 

Opublikowano
comment_45671

Ciągle wyskakuje komunikat "transakcja nie powiodła się ponieważ serwery gier..." macie na to jakiś programik czy każdy serio ciągle wciska enter?

Opublikowano
comment_45673

Nie jestem wygodnis tylko pytam orientacyjnie czy każdy tak ma i czy da się to obejść. Następnym razem planuje kupić już Level up