Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie wczoraj wysłałem donejt jakos tam 6,53 euro chyba dostałem wczoraj zaproszenie po farmilem do dzis nie cale 16min jakos chce sobie znow wejsc patrze nie mam gta forum w znajomych zasad przestrzegam wiec nie wiem o co chodzi , juz po raz drugi kupuje ta usluge wczesniej nie bylo zadnego problemu wy farmilem z 80-90m i out.

byłem bardziej jak dla mnie z rana  10-11 , pozniej nie siedzialem w sesji do farmienia tylko latalem na online z kolega , nigdy nie wbijalem na golfa samochodem ,  zawsze mialem dobrze tryb wlaczony ( nie to co inni przez ktorych trzeba zmieniac sesje co 10-15min)  pamietam ze jak bylem rano to bylem tylko ja z botem w sesji 

Tak to moj , ja nic nie respilem nic nie mam z tym wspolnego ( nie posiadam nawet takiej opcji do jakiego kolwiek spawnu) wpadam tylko po kase i wychodze szanuje zasady bo nie ma burdelu na farmie dzieki temu , ale nie ktorzy za przeproszeniem i tak sobie w ch*** leca 

• Lubię to 1

W 18 punkcie regulaminu jest że jeżeli jest 13 os i dołączę jako 14  to mnie wyrzuci.

Pytanie nr.1 Mam rozumieć że znowu później mi wyśle zapke i dołączę czy jaki?

Pyt. nr. 2  jak uzbieram daną kwotę to mam poprostu wyjść?

Pyt. nr. 3 Co jeżeli dostanie zapke a mnie wtedy niebędzię?

Edytowane przez Bacon
Przez przypadek podwoiłem pytania

1 minutę temu, Bacon napisał:

później mi wyśle zapke

Przeczytaj opis, żeby dołączyć do sesji nie potrzeba zapki.

2 minuty temu, Bacon napisał:

mam poprostu wyjść?

Zgodnie z opisem.

2 minuty temu, Bacon napisał:

mnie wtedy niebędzię?

Przeczytaj opis Money Lobby.

3 minuty temu, Bacon napisał:

Mam rozumieć

Właśnie, że nie rozumiesz tego co czytasz. Daj sobie spokój z zakupem Money Loby, gówniaki z twoją przypadłością zazwyczaj są usuwani ze znajomych.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat