Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_45988

byłem bardziej jak dla mnie z rana  10-11 , pozniej nie siedzialem w sesji do farmienia tylko latalem na online z kolega , nigdy nie wbijalem na golfa samochodem ,  zawsze mialem dobrze tryb wlaczony ( nie to co inni przez ktorych trzeba zmieniac sesje co 10-15min)  pamietam ze jak bylem rano to bylem tylko ja z botem w sesji 

Opublikowano
comment_45990

Tak to moj , ja nic nie respilem nic nie mam z tym wspolnego ( nie posiadam nawet takiej opcji do jakiego kolwiek spawnu) wpadam tylko po kase i wychodze szanuje zasady bo nie ma burdelu na farmie dzieki temu , ale nie ktorzy za przeproszeniem i tak sobie w ch*** leca 

Opublikowano
comment_46133

Ma ktoś pomysł o co może chodzić, że podczas gdy wyświetla mi się to okienko z rockstara nie biera mi kasy a innym już tak?

Opublikowano
comment_46534

Tak z ciekawości po jakim czasię przychodzi zaproszenie jak już się zakupi tą usługę?
i "brama" chodzi o wjazd czy te wejście obok wjazdu ?

Opublikowano
comment_46543

W 18 punkcie regulaminu jest że jeżeli jest 13 os i dołączę jako 14  to mnie wyrzuci.

Pytanie nr.1 Mam rozumieć że znowu później mi wyśle zapke i dołączę czy jaki?

Pyt. nr. 2  jak uzbieram daną kwotę to mam poprostu wyjść?

Pyt. nr. 3 Co jeżeli dostanie zapke a mnie wtedy niebędzię?

Edytowane przez Bacon
Przez przypadek podwoiłem pytania

Opublikowano
  • Autor
comment_46544
1 minutę temu, Bacon napisał:

później mi wyśle zapke

Przeczytaj opis, żeby dołączyć do sesji nie potrzeba zapki.

2 minuty temu, Bacon napisał:

mam poprostu wyjść?

Zgodnie z opisem.

2 minuty temu, Bacon napisał:

mnie wtedy niebędzię?

Przeczytaj opis Money Lobby.

3 minuty temu, Bacon napisał:

Mam rozumieć

Właśnie, że nie rozumiesz tego co czytasz. Daj sobie spokój z zakupem Money Loby, gówniaki z twoją przypadłością zazwyczaj są usuwani ze znajomych.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_46571

Zdziwiłem się gdyż myślałem że jest to poważne i pomagające forum oraz są na nim poważni ludzie a tu znalazłem jakiegoś człowieka który wogule mnie niezna i wyzywa od "gówniaka" 

Opublikowano
  • Autor
comment_46574
50 minut temu, Bacon napisał:

niezna i wyzywa

Gówniaku, ty nawet nie potrafisz pisać poprawnie po polsku, czytać też nie umiesz. Idź raczyć kogoś innego swoim niedojebaniem. Money Lobby nie jest dla ciebie, tak samo jak whisky, ładne dziewczyny czy nowe auta z salonu.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6