Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
comment_5674

Gratuluje wszystkim debilom co wybrali się na pole golfowe samochodem i znowu rozjebali sesję. Od te pory jak zobaczę kogoś w jakimkolwiek pojeździe na polu golfowym to usuwań ze znajomych.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_5689

@Namo dlczego mnie usunąłeś z money lobby ? 

bo poprosilem zebys cos ogarnął zeby szybciel lecialo?? 

skoro pisze ze w 3 dni mam miec 100 miliony to ma tyle byc lob cos kolo tego a nie ze stoje 2 godziny a mam 3 miliony.. 

Opublikowano
comment_5691
13 minut temu, Marek Pawlaczek napisał:

@Namo dlczego mnie usunąłeś z money lobby ? 

bo poprosilem zebys cos ogarnął zeby szybciel lecialo?? 

skoro pisze ze w 3 dni mam miec 100 miliony to ma tyle byc lob cos kolo tego a nie ze stoje 2 godziny a mam 3 miliony.. 

3 dni mają 72 godziny jak w 2 godziny 3000000 to pomnóż przez połowę 72 i wyjdzie ci 108000000 ;)

Opublikowano
comment_5692
1 minutę temu, Kamil_Polaczek napisał:

3 dni mają 72 godziny jak w 2 godziny 3000000 to pomnóż przez połowę 72 i wyjdzie ci 108000000 ;)

ile dziennie są 3 lobby po 1h czyli dziennie masz 3h w lobby przez 3dni czyli razem 9h w lebby :)

Opublikowano
comment_5699
6 minut temu, moonbear napisał:

I tak caly czas wywalalo mu gre wiec duzo bys nie nazbieral :P

Ale chociaż trochę bo nawet zaproszenia nie dostałem a kupiłem rano

Opublikowano
comment_5700

@Kamil_Polaczek a jak mu ciągle wywala gre to nawet tych 3 m nie nazbierasz.. 

i za co my placimy?? 

jak wczoraj mu to napislame to mi odpisal 'za masło z serem'

jak by pisalo ze dostaniemy przez 3 dni 27 m to spoko bo pisze prawde ale jak pisze 100 a dostaje sie 27 to lipa tak oszukiwac klienta...