Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_53939

Rozumiem, że jest kolejka bo wersja tańsza 5 euro ale wpłata była 30 lipca,  czekanie nie jest przeszkodą lecz martwi mnie, że zostało ono pominięte.

Opublikowano
comment_53941

wiesz, sam pisałeś do ludzi by nie sapali tylko czekali na swoją kolej, a ja jak wspominałem mi to nie przeszkadza + miałem inne sprawy więc jakoś czas minął

Opublikowano
comment_53943

tak, niefortunnie było to chwile po dlc heh no cóż peszek. Sprawdzałem codziennie i nie było żadnego zaproszenia więc stwierdziłem, że kolejka jest długa.

Opublikowano
comment_53945

sprawdzałem raz na tydzień na forum. bo miało to być na social club, ale to nie ważne teraz jak zaproszenie już wygasło.

Opublikowano
comment_53983
Cytat

Cześć,

przyjąłem zaproszenie i gdzie teraz mam dokładnie kliknąć żeby dołączyć do sesji z trybem pasywnym ? Przepraszam za pytanie, ale pierwszy raz z tego korzystam ? kliknąłem z fabularnego na dołączenie do sesji ze znajomymi, ale ładuje się i ładuje i dołączyć nie mogę 

Cytat
Opublikowano
comment_54086

Worki spadają przez jakiś czas na moją głowe ale po chwili już nie lecą na mnie tylko obok mnie. Da się to jakoś naprawić?