Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Interesujesz się GTA? Dołącz do naszej społeczności na GTA Forum! Wymieniaj się wiedzą, poznawaj nowości, korzystaj z poradników i bądź na bieżąco z GTA Online i FiveM.

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_54091
3 minuty temu, Namo napisał:

Da się, ale nie sądzę, żeby matka zgodziła się na zmianę dostawcy internetowego. 

zmiana akcji pomogła;3

Opublikowano
comment_54123
7 godzin temu, szymon974 napisał:

pokazuje się komunikat od rockstara co sekunde

pokazuje sie, ale to nie jest problem przecież

Opublikowano
comment_54200

witam wszystkich,ile razy można używać money lobby,jesli sie już korzystało kiedys z tego ?,dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano
comment_54283

Siemka, mam problem, gdy próbuję dołączyć na sesję to wyświetla się okno ładowania i nic (trwa to już dobre 30 minut). Dodam, że do normalnej sesji dołacza bez problemu.

Opublikowano
comment_54313

Witam chciałem napisać ze w większości to jest to fake to co Namo pisze 

napisane jest:" w ogłoszeniu money lobby Na zebranie tej kasy nie masz limitu czasowego. O dowolnej porze 24 godziny na dobę 7 dni w tygodniu możesz dołączać do organizowanych sesji Money Lobby "

po czym po 2 tygodniach nieobecności mojej na gta wyrzuca z znajomych i pisze ze trzeba kupic kolejne money lobby bo za długo to trwa zbieranie hajsu 

Niby spoko bo hajs daje ale albo jest limit czasowy albo nie proszę dodać do opisu limit po których zostaje się usuniętym z znajomych 

żart.png

Opublikowano
  • Autor
comment_54314
9 godzin temu, Diriks napisał:

proszę dodać do opisu limit po których zostaje się usuniętym z znajomych

Już idę robić to co poleca mi qufniak.

9 godzin temu, Diriks napisał:

po 2 tygodniach nieobecności mojej na gta wyrzuca z znajomych

Od 10 października miałeś dość czasu na zebranie kasy. Zrób sobie pół roku nieobecności i przyjdź na money lobby w maju.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_54352

Witam, czy do moneylobby można wejść tylko raz ? 

Wczoraj około 20:00 byłem na sesji, zebrałem  6 milionów (choć gwarantowane 50 milionów/h był nierealne do osiągnięcia) po czym Ania wyszła z sesji, więc również ją opuściłem. Dziś nie mam opcji "dołącz do gry" tylko została "zaproś do gry". Problem pełnej sesji u Ani czy wykorzystałem swój limit ? 

Pozdrawiam Dawid. 

Opublikowano
comment_54357
4 minuty temu, Namo napisał:

tak, dostosowałem się do twojego niedojebania

Skoro Wy zjebaliście sesje bo wasz skrypt się zaciął to tak trudno odpowiedzieć ? proste pytanie prosta odpowiedź, ale rozumiem że pierw trzeba się zniżyć do Twojego poziomu by odpowiedź otrzymać. 

Opublikowano
comment_54439

Jak do tego dołączyć? Jeśli klikam Dołącz do znajomych to nie może znaleźć kompatybilnej sesji, a jeśli wejdę na profil od kogo dostałem zaproszenie to też nie ma opcji żeby dołączyć do gry, chociaż jest ona online...?

Opublikowano
comment_54444
34 minuty temu, Namo napisał:

naucz się czytać

1 godzinę temu, Karol522 napisał:

Jeśli klikam Dołącz do znajomych to nie może znaleźć kompatybilnej sesji, a jeśli wejdę na profil od kogo dostałem zaproszenie to też nie ma opcji żeby dołączyć do gry, chociaż jest ona online...?

Również polecam..