Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Namo napisał:

Pewnie z tego samego powodu dlaczego wielu graczy dostaje crash kiedy chcą tuningować RC tank.

RC Tank'a posiadam. Tylko że jak wchodze na GTA Online szukam sesję i normalnie mi wchodzi, jednak gdy chce wbić na ML to pisze ze wystąpił błąd podczas łączenia do sesji. 

Wszyscy którzy wysłali donate na Money Lobby w okresie noworocznym powinni już mieć zaproszenie na socialclub. Od kilku dni tipeeestream.com boryka się z problemami technicznymi, mogę nie widzieć wpłat kartą i paypal. Jeśli nie dostałeś zaproszenia na Money Lobby wyślij mi jakieś potwierdzenie wpłaty na pw.

Zalecam do wpłat donejtów korzystanie z serwisu namo.tipo.live do czasu rozwiązania problemów na tipeeestream.com.

• Lubię to 1

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

36 minut temu, 984567 napisał:

Czy da sie cos zrobic, bo zostałem wyrzucony z money lobby wiem za co, poniewaz przez przypadek wyłączyłem pasywny i wiem to jest naruszenie regulaminu ale musiałem czekac 4 minuty?

Tez przez przypadek wyłączyłem tryb pasywny, ale wpłaciłem kolejnego donate i zostałem zaproszony. Nie drogo za tyle kaski ?

• Namo odpiął/ęła i podpiął/eła ten temat
  • Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat