Skocz do zawartości
  • Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj – załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam przychodzę z pytaniem czemu zostałem wyrzucony ze znajomych konta które sypie pieniądze bo nie złamałem żadnego punktu regulaminu ale pamiętam sytuacje gdzie zostałem zestrzelony i nie wiem dlaczego nie biegałem nie dawałem żadnych pojazdów na pole golfowe czasami chodziłem raczej kręciłem się aby pieniądze zaczęły na mnie lecieć wydarzyło się to około tydzień temu a zebrałem 1/5 z całych 100 mln. Proszę o szybką odpowiedź i wytłumaczenie mi bana bo sesja jest miła są fajni ludzie i mam 1 nowego znaj a nie chciałbym dawać złej opinii 

Pozdrawiam Czarkun

1 godzinę temu, Czarkun napisał:

nie złamałem żadnego punktu regulaminu

Tak, oczywiście. Z innego powodu nie leci się ze znajomych konta sypiącego.

12 godzin temu, Sponczu napisał:

działa to jeszcze?

nieprzerwanie od 2016 roku

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

1 minutę temu, Czarkun napisał:

skąd pewność że złamałem regulamin

jeśli zostałeś wyrzucony to z żadnego innego powodu tylko za regulamin

2 minuty temu, Czarkun napisał:

Jak działa sprawdzanie graczy ?

Chuj cię to obchodzi ale zapytać możesz.

Siema, jak wygląda sprawa z tym limitem 100mln GTA$? Czy 100mln jest limitem na całe konto, czy mogę zbierać hajs do woli, póki stan mojego konta nie przekroczy 100mln?

Jeżeli nie jest to zrozumiałe: Korzystam z usługi Money Lobby i zbieram załóżmy 98mln GTA$. Potem kupuje sobie jakieś pierdoły i zostaje mi 10 mln. Potem zbieram sobie znowu hajs od jakichś innych modderów i mam np. 50 mln. Po jakiejś matematyce łącznie uzbierałem 138mln, ale mój stan konta NIGDY nie przekroczył 100mln. Czy dostanę bana?

przed chwilą, _Czoklet_ napisał:

nikogo nie wyzywałem, nie byłem agresywnie nastawiony

ale jesteś debilem, w ten sposób komunikuję się z ujebanymi umysłowo gówniakami

masz do tego jakiś problem?

• Lubię to 1
  • Haha 1

• Namo odpiął/ęła i przestał(a) promować ten temat