Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_60917

Witam wczoraj kupiłem pakiet i wszedłem na sesję, zebrałem 3 MLN po czym wyszedłem i dzisiaj chcąc wejść wyskakuje komunikat że gracz nie uczestniczy już w sesji. Czy jest to spowodowane wczorajszym wyjściem ? Na stronie pisało że można wchodzić kiedy się chce i o każdej godzinie do momentu uzbierania 100 MLN, dodam że na sesji był tryb pasywny, na sesji nie wydawano pieniędzy oraz nie łamano regulaminu ML. 

Opublikowano
comment_60919
7 minut temu, Namo napisał:

sesja jest cały czas online

Mógłbyś coś doradzić co można z tym zrobić ? Mimo wszystko po wciśnięciu przycisku "Dołącz do Gry" ładuje i po chwili wyrzuca z komunikatem "Gracz nie uczestniczy już w sesji. Łączenie z nową sesją GTA Online ." 

Opublikowano
  • Autor
comment_60921
2 minuty temu, Hkjkvv96 napisał:

Mógłbyś coś doradzić co można z tym zrobić ?

Nie zajmuję się rozwiązywaniem problemów technicznych graczy GTA Online związanych z dołączaniem do sesji.

Oglądaj Live z GTA na YouTube oraz czytaj o GTA 6

Opublikowano
comment_60922
1 minutę temu, Namo napisał:

Nie zajmuję się rozwiązywaniem problemów technicznych graczy GTA Online związanych z dołączaniem do sesji.

Jak bierzesz za to siano to jesteś zobowiązany do rozwiązywania takich problemów, w przeciwnym razie podlega to pod oszustwo 

Opublikowano
  • Autor
comment_60923
1 minutę temu, Hkjkvv96 napisał:

jesteś zobowiązany

to ja ustalam do czego jestem zobowiązany a nie jakiś nierozgarnięty gówniak

podlega to pod oszustwo

idź więc do najbliższej plokulatuly i zgłoś oszustfo

Opublikowano
comment_60924
2 minuty temu, Namo napisał:

to ja ustalam do czego jestem zobowiązany a nie jakiś nierozgarnięty gówniak

Z takimi tekstami bym sobie uważał, bo gówniakiem można nazwać Ciebie widząc jak odpowiadasz mi oraz innym osobom na tym forum z jakim szacunkiem do nich podchodzisz mimo iż ludzie Ci siano płacą a gówniaki raczej kasą nie dysponują . A na twoje nieszczęście mam 25 lat i nad tym złożeniem oskarżenia za oszustwa w Internecie się grubo zastanowię. Tym bardziej że po poprzednim komentarzu wywaliłeś całkowicie moje konto ze znajomych mimo że Ci zapłaciłem. Więc albo zwracasz pieniądze albo robisz tak żeby wszystko działało  i żeby te 100 mln za które zapłaciłem było na moim koncie. Oszustwo w Internecie zaczyna się od kwoty 1 PLN, a tam gdzie trafią screeny stąd oraz wyciągi z kont bankowych i twoja strona na pewno się tym zainteresują. Więc się zastanów.

Opublikowano
  • Autor
comment_60925

na twoje nieszczęście mam 25 lat

Czyli jak ja rozpakowywałem zegarek Casio na pierwszej komunii to twój stary dopiero ci matkę zalał, tak?

3 minuty temu, Hkjkvv96 napisał:

Więc się zastanów.

Zastanowiłem się. Daj znać jak będę musiał zgłosić się do więzienia ?

Opublikowano
comment_60932

No a takie pytanko mam, bo zwyczajnie nie jestem pewny. Skoro trzymam kasę z dala od konta, w formie gotówki, to nie będzie problemu przy zakupie nieruchomości? Czy jak będę chciał kupić na przykład biuro przez internet w telefonie to nie wywali mi błędu bo nie mam kasy na koncie, czy to nie działa w ten sposób i nie będzie problemów? 

Opublikowano
comment_61007

Wszystko działa, polecam!

Jeszcze tylko jedno pytanie. Jest jakiś limit ile można wydać danego dnia z tych 100mln? Bo myślałem, żeby od razu tak nie szastać, ale jak zalecacie szybkie rozpuszczenie tej kasy to już sam nie wiem ?

Opublikowano
comment_61046

@Namo Super! Polecę znajomym na pewno to parę złotych więcej wpadnie ? Jedna sesja udana, teraz drugi donate wysłany i czekam jeszcze na zaproszenie Namo ? 

Opublikowano
comment_61259
20 godzin temu, Damian0124 napisał:

Wczoraj poszło 25 zł (blik) nick Damian012 czekam za zapro! ?

troche sobie poczekasz, ja już czekam 6 dzien i dalej sie nie doczekałem

Opublikowano
comment_61261
1 godzinę temu, Fabio napisał:

troche sobie poczekasz, ja już czekam 6 dzien i dalej sie nie doczekałem

Widziałeś co jest napisane? Trwa aktualizacja Money Lobby, proszę czekać na swoją kolej. Więc logiczne że nie dostałeś zapro ponieważ aktualnie nie sypią hajsem ? Wystarczy czytać ze zrozumieniem.

Edytowane przez -HokusPokus-

Opublikowano
comment_61263
53 minuty temu, -HokusPokus- napisał:

Widziałeś co jest napisane? Trwa aktualizacja Money Lobby, proszę czekać na swoją kolej. Więc logiczne że nie dostałeś zapro ponieważ aktualnie nie sypią hajsem ? Wystarczy czytać ze zrozumieniem.

ale ja mówię że sobie trochę poczekasz a ty mi z tym tekstem wyjeżdżasz