Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_65146
58 minut temu, Mirgadayy napisał:

weź nie spamuj, nie przyspieszy to, po prostu czekaj i nie marudź

A o której dodajecie bo jak ostatnio kupiłem to od razu mnie dodali a teraz co?

Opublikowano
comment_65148

1 godzinę temu, TBestJACOB napisał:

A o której dodajecie bo jak ostatnio kupiłem to od razu mnie dodali a teraz co?

Dodadzą jak będzie twoja kolej i jak będzie działało , ja czekam od 21 lipca więc spokojnie 

Opublikowano
comment_65165

Po wydropieniu 150k wyskakuje informacja: Uwaga Transakcja nie powiodła się, ponieważ serwery gier Rockstar otrzymały zbyt wiele zapytań z twojej gry. Spróbuj ponownie i odwiedź rockstargames.com\support aby uzyskać informacje o awariach i planowanych przerwach technicznych.
i tyle. 150k $ a potem tylko exp leci i figurki.

Opublikowano
comment_65182
5 godzin temu, 1976orks napisał:

czesc wyslalem chwile temu donate nick farmirooo jakby co 

ludzie co dwa tygodnie temu wysłali jeszcze nie byli, uważaj bo zaraz będziesz w lobby

Opublikowano
comment_65204
1 godzinę temu, Mirgadayy napisał:

coś chyba nie tak, dostałem 200k i potem osoba sypiąca wyszła, jak narazie czekam

Ja nie mogę dołączyć wogole do lobby (nazwa gtaforum55 bodajże)

nie pokazuje mi opcji dołącz, wcześniej miałem gdy były figurki karty itp 

Opublikowano
comment_65206
48 minut temu, Cezary Książek napisał:

Ja nie mogę dołączyć wogole do lobby (nazwa gtaforum55 bodajże)

nie pokazuje mi opcji dołącz, wcześniej miałem gdy były figurki karty itp 

To znaczy że cały czas pracują nad tym żeby działało wszystko 

Opublikowano
comment_65208
27 minut temu, Namo napisał:

Na razie to mi nie działa internet i synchronizacja z chmurą. Zjechali się turyści na wyspę i mam 0.1 Mbps pobierania.

Rozumiem w pełni