Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

• Odpowiedzi 13,8 tys.
  • Wyświetleń 5,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• @slum5 tylko platforma PC. Uważajcie na oszustów którzy podszywają się pod mnie lub próbują mnie naśladować kopiując treści i grafiki z mojego forum. Robią to na Allegro, forach złudnie podobnych

• A to działa na Xbox one

• Za nami 12-godzinny Maraton Money Lobby z gtaforum.pl. Dziś sesje były organizowane od godziny 10:00 celem nadrobienia czterech dni niedostępności skryptu do sypania hajsu. W GTA Online jak i w p

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_3821

Ale człowieku są w życiu takie sytuacje, których nie jesteś w stanie przewidzieć. Dajmy taki przykład: "Dzisiaj rano umiera moja mama, mimo to że wczoraj nic jej nie było z tego względu w dniu dzisiejszym nie będę robił money lobby". I co wczoraj na czacie miałem ci napisać taką informacje? Weź ogarnij dupe

Opublikowano
comment_3823

@Maciek Jacy wy wszyscy jestescie nerwowi i wulgarni. Podjales sie takiego zajecia a nie innego to rob to z szacunkiem do drugiej osoby. Ja tylko dalem propozycje jak mozna sie zorganizowac a przykladowa smierc w rodzinie jest wypadkiem losowym i jezeli cos takieg mialoby miejsce to od tego wlasnie jest forum, zeby o tym napisac. To chyba mozna zrobic majac na uwadze osoby, ktore wam zaplacily jakies pieniazki za swoje uslugi, prawda? I nie musisz byc w niemily w moja strone bo ja w zaden sposob nie bylem niemily dla Ciebie. 

Opublikowano
comment_3824

Powtórzę moje pytanie po raz kolejny wpłaciłem 20 zł przez paysafecard  gdzie zaproszenie do znajomych ?  Tak jak niby pisze w opisie   lobby

Opublikowano
comment_3825

@koks2130 Namo narazie nie ma i nie wiadomo czy bedzie a Maciek bedzie robil o 18 sesje wiec pewnie w tedy Cie zaprosi. Czekaj cieprliwie. Ja wczoraj robilem przelew o 18 i Namo odezwal sie godzine pozniej jak potwierdzil ze przelew doszedl. 

Opublikowano
comment_3826

Ja nie mam dostępu do listy wpłat. Jak Namo wróci z pracy to mi poda Twój nick i potwierdzi czy zapłaciłeś.

Opublikowano
comment_3830

@Maciek Uwierz mi, ze ten kto chce to by zauwazyl. Z reszta jako administratorzy/moderatorzy forum macie rozne narzedzia wyszczegolniania posta wiec daloby sie to ogarnac :)

Opublikowano
comment_3831

@Maciek To teraz z innej beczki. Powiedz mi Macku czy ta dzisiejsza sesja 16:00 - 17:00 bedzie przelozona na inny dzien w ramach wyrownania? Proponuje piatek, jest to dzien wolny wiec mozna zrobic jedna sesje money lobby np o 11:00 badz 12:00 dla tych, ktorzy dzis mieli sie na niej znalezc? :)

Opublikowano
comment_3839
Przed chwilą, Maciek napisał:

Ty no może mam jeszcze ci kanapki zrobić.

TY Ale ja tylko pytam. Mozesz byc kulturalny wobec mnie? 

Opublikowano
comment_3841

@Maciek Sluchaj, Macius. Sami pisaliscie na pierwszej stronie, ze zazwyczaj robicie wiecej sesji niz to przewidzial wasz grafik, czyli cytuje "

Pierwsza sesja 16:00 - 17:00 @Namo lub @Maciek

Druga sesja 18:00 - 19:00 @Namo lub @Maciek

Trzecia sesja 20:00 - 21:00 @Maciek

Zazwyczaj robimy więcej sesji niż zaplanowane powyżej."

Wiec chyba nic dziwnego ze pytam. Jezeli Wy macie z tym problem to skasujcie to jedno zdanie i bedzie po sprawie. Dajac jakies widelki musicie liczycz sie z tym, ze beda pytania. I mozna odpowiedziec normalnie z kultura "nie, jest przerwa godzinna" i wszystko. To jest jakis problem znow dla was?

Opublikowano
comment_3842

@Maciek Takim zachowaniem zniechecasz czlowieka do nastpenego zakupu u was. A Chyba nie chodzi wam o to, zeby jednorazowo zarobic 20zl tylko o to,  zeby taki gosciu do was wrocil w potrzebie. PRAWDA?

Opublikowano
comment_3844

@Namo Za pyskowanie? Raczej za rady zeby nie stracic klientow. 

1 minutę temu, Namo napisał:

@MrChudzik ban na Money Lobby za pyskowanie.

@Maciek Sluchaj, Macius. Sami pisaliscie na pierwszej stronie, ze zazwyczaj robicie wiecej sesji niz to przewidzial wasz grafik, czyli cytuje