Skocz do zawartości

Zarejestruj się

Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!

Opublikowano
comment_34979

Ostatnio wyszło nowe DLC do Gta Online, pewnie już wiele osób wie jakie auta będą dodawane do sklepów wirtualnego świata w ciągu kolejnych tygodni. Moim zdaniem nie jest to jakiś super dodatek, ot po prostu dodanych parę kolejnych pojazdów, nic specjalnego co nie? Ostatnio również zauważyłem że na ulicach Los Santos nie rządzą już wyścigowe super szybkie supersamochody, a pojazdu uzbrojone po zęby, które tylko czekają aż wyjedziesz z garażu swoim fajnym autkiem i buch! I dla mnie już takie samochody nie mają żadnego sensu. A co dopiero Doomsday Heist Ubdate? Miazga! Gracze latają po sesji Deluxo, Akulą czy Jetpackiem, a Ty? Ty sobie jeździsz swoim autem przez autostradę ogarnąć bunkier, a tu nagle leci nad tobą latający samochód z rakietami z Powrotu do Przyszłości! Nieźle! 

Rockstar chyba nieco poszalał... Jak myślicie co doda w nowym DLC? I jak będzie się nazywało?

Pozdrawiam.

GTA-V-Online-Doomsday-Heist-update.jpg

• Odpowiedzi 148
  • Wyświetleń 68,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

• Mam w planach dodanie opcji inwazji kosmitów na gracza. Będzie repspić UFO nad jego głową i kilku kosmitów z RailGunem. Swoją drogą witamy na forum @MatiM niezapomniane przeżycia gwarantowane.

• Tylu komentarzu to ja się u mnie nie spodziewałem  Dzięki

• Czemu Stacha Jonesa nie wstawiłeś? Namo się za głowę złapie jak zobaczy co za głupoty tu wypisujemy.

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
comment_35151
4 minuty temu, Foll napisał:

Ten kto napisze jakiś post po mnie w ciągu 5 minut jest głupi.

( ͠° ͟ʖ ͡°)

1 minutę temu, Cruzzer napisał:

Możemy posłuchać muzyki w tym czasie. ?? :D  

Proponuję coś nostalgicznego

Opublikowano
comment_35152

@NikoHuskie teraz Foll je dumnie okupuje 

Opublikowano
comment_35154
1 minutę temu, NikoHuskie napisał:

Proponuję coś nostalgicznego

Pierdolnij basem Niko 

Przed chwilą, NikoHuskie napisał:

Zaraz Namo nas wszystkich stąd wypierdoli za gównowpisy xDxD

Tak będzie.

umBDbCc.gif

Opublikowano
comment_35155

@NikoHuskie może tak źle nie będzie.

Opublikowano
comment_35157

@Cruzzer ja preferuję oryginał: 

Opublikowano
comment_35160
12 minut temu, NikoHuskie napisał:

A co powiesz o tej? xD

JOLDOsmiG0W-rAJOv6g2eg_0_0.jpg.2b98ccaa200a97f341172b72171dc428.jpg

Matka skiepka

Opublikowano
comment_35162
1 godzinę temu, NikoHuskie napisał:
1 godzinę temu, chmielu_psx napisał:

zrobił ktoś może screena tego chatboxa? xD

Nie znalazłem screenshota z rozepchanym shoutboxem ale znalazłem to xD opera_2018-03-20_20-18-47.png.01c9b2eb84b8a84b1d5903835fdba3e4.png

I jeszcze to xD

chrome_2018-03-11_17-40-18.png.849a348562fe7560d1fe9b704325401f.png

opera_2018-03-13_18-16-33.png.50140ae45cd4f05ff6981c6da2edc4cb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
comment_37040

@Namo

Rockstar Games zaktualizuje swój wybór piosenek dostępnych w GTA Online tego lata, wprowadzając nową muzykę house, techno i elektroniczną od Solomun, Tale of Us, Dixon i The Black Madonna.

Wiadomość została ujawniona na postu Instagram autorstwa Tale of Us , który opublikował baner z czterema wymienionymi artystami i tłem Los Santos. Ramy czasowe "Lata 2018" są również wspomniane w poście. Dzięki filmom z GTA Series, które dostrzegają to i zwracają naszą uwagę!

DeF8vX4W0AAvTb5.jpg

Oczekuje się, że nowe dodatki do house, techno i muzyki elektronicznej zostaną dodane przez nową stację radiową w ramach nadchodzącej, pogłębionej aktualizacji Nightclub. W tweecie 18 maja, Yan2295 - wiarygodne źródło w społeczności GTA Online, które często dzieli się informacjami poufnymi , twierdziło, że kolejna aktualizacja GTA Online dotyczy tematów klubów nocnych. Planuje się, że zostanie wydany w czerwcu i pozwoli graczom "kupować i prowadzić nocne kluby wokół Los Santos".

Rockstar Games jeszcze oficjalnie nie potwierdziło popularnej aktualizacji Nightclub, ale wiemy, że w przyszłości do GTA Online trafi coraz więcej treści, które doprowadzą do wydania Red Dead Redemption 2 . Zaglądajcie dalej, aby uzyskać więcej szczegółów na temat rzekomej aktualizacji Nightclub i nowych dodatków muzycznych do GTA Online, jak tylko to się stało.

Edytowane przez FILIP796

Opublikowano
comment_37097

Na yt dużo teorii, że DLC ma być Nightclub update gdzie będziemy mogli kupić swój klub nocny i ma to być biznes taki jak klub motocyklowy czy bunkier. Na zagranicznym yt dużo pokazują potencjalnych przecieków, ale czy w nie wierzyć czy nie to twoja sprawa ?

• Namo zmienił(a) tytuł na Nowe DLC
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
comment_37868
8 minut temu, Namo napisał:

A to co?

trwa pobieranie.png

Namo mnie się takie codziennie pobiera. Nie wiem co to jest, ale często się to pojawia także to nie nowa aktualizacja, spokojnie ?

9 minut temu, Namo napisał:

A to co?

trwa pobieranie.png

Swoją drogą to czemu masz tylko 200kb/s?

Edytowane przez Martynka6482

20180821_085052.png

20180821_085131.png