Zarejestruj się
Jeśli interesujesz się GTA i szukasz miejsca, gdzie możesz dzielić się wiedzą, dyskutować o nowościach, czy też znaleźć porady, to rejestracja na naszym GTA Forum jest dla Ciebie świetnym rozwiązaniem! Dołącz do społeczności pełnej pasjonatów, zyskaj dostęp do unikalnych działów, poradników oraz bądź na bieżąco z aktualnościami ze świata GTA Online i FiveM. Nie czekaj - załóż konto i rozpocznij przygodę z nami już teraz!
- Odpowiedzi 22
- Wyświetleń 36.8 tys.
- Dodano
- Ostatniej odpowiedzi
Top użytkownicy w tym temacie
-
danieleg 6 odpowiedzi
-
Cruzzer 5 odpowiedzi
-
Martynka6482 5 odpowiedzi
-
Delta773 1 odpowiedź
Popularne dni
Most Popular Posts
-
Zaloguj się na stronie Social Club ze swoim kontem jak je masz (jak nie to utwórz, aktywuj GTA) i pobierz na nowo z zakładki pobieranie gier. Może to pomoże ?
-
Raczej nie. Tu chodzi tylko o launcher. Zawsze możesz wskazać w nim ścieżkę do gry i jak nie ruszy to użyć -verify ale najpierw pobierz launcher.
-
@danieleg Spróbuj odinstalować całkowicie grę i ze strony Social Club pobrać na nowo (nie z płyt).
Featured Replies
Ostatnio przeglądający 0
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Witam!
Mam pewien problem.A mianowicie zainstalowałem na świeżo zainstalowanym Windowsie 10 Pro,grę GTA V.Mam gta na Social Clubie.Instalowałem grę dobrze (mam tą edycje z 7 płytami).Po zainstalowaniu i uruchomieniu lanuchera SocialClub pobiera się chyba jakiś patch.Gdy się ten "patch" zainstalował piszę wczytywanie i po chwili wyświetla się komunikat że "Tryb Offline jest niedostępny".Nie wiem czemu wyświetla się taki komunikat skoro nawet się jeszcze nie zalogowałem do Social Cluba! Bardzo proszę o pomoc! Dorzucam screena...
Mój sprzęt:
Karta graficzna: Asus GeForce Gtx 1050ti
Procesor: AMD FX-8320 (8 rdzeni)
Pamięć Ram: 8 GB
System operacyjny: Windows 10 Pro